2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا تروخدا

161 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

بچم ۴۵ روزشه از صب تا الان ۴ یا ۵ دفعه شکمش کار کرده هیچوقت اینجور نبوده 

همیشه دو روزی یه بار شکمش کار میکنه 

امروز نمیدونم چیشده خیلی نگرانم تروخدا راهنماییم کنین چکار کنم شکمش دیگه کار نکنه 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
طبیعیه عزیزم  ی روز کمتر یه روز بیشتر

واقعا طبیعیه ؟ میترسم اسهال داشته باشه 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه تو این سن شکمش هبین 3 تا 5 بار هر ردز کار میکنه.دختر من که اینجوری بود. چرا میخوای کار نکنه شکم ...

اخه زیاده میترسم اب بدنش کم شه 

۴۵ روزه که بایدشکمش روری چندبارکارکنع طبیعیه که یواش یواش کمترمیشه دخترمن چهارماهشه شده روزی یه بارا ...

ن شیر خودم میخوره همیشه دو روزی یه بار کار میکرده امروز تا الان ۵ بااار 

پس عب نداره   اگه شیر خشک میخورد عب داشت    یادت باشه اگه بچه شیر مادر بخوره اگه روزی ...

واقعااا اگه تا آخر شب بیشتر از ۶ یا ۷ بار شد ببرمش دکتر ؟