تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره بچه خیلی تغیر میکنه دختر من و دختر دابی شوهرم باهم دنیا اومدن
اولش هردوشون پوستشون قرمز بود
بعدتا ۶ماهگی مال من سفید سفید شد
مال اون تیره
حالا بچه هامون دوسالشونه دختر اون پوستش سفید سفید شد
دختر من گندمی
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
رنگ چشم و رنگ مو تغییر میکنه اما پوست نه قرمزی پوستشم کم کم برطرف میشه بچه های تازه متولد شده اغلب ی ...
رنگ پوستمتغیر میکنه گلم بچه تا دوسالگی هی رنگ عوض میکنه
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
خیلی قرمزه تیره اس و ده روزشه ولی اصلا سفید نیست ممکمه سبزه باشه
تغیر میکنه پوستش شک نکن