2777
2789
عنوان

بیماری تای ساک س- تی ساک س Tay-sachs

1021 بازدید | 5 پست

بیماری تای ساک س یک اختلال وراثتی نادر بوده که به طور پیشرونده ای سلول های عصبی (نورون ها) را در مغز و طناب نخاعی نابود می کند.

شایع ترین فرم بیماری تای ساک س در دوره ی نوزادی ظاهر می شود. کودکان مبتلا به این اختلال تا سن ۳ تا ۶ ماهگی نرمال به نظر می رسند.

مادران باردار در دوران بارداری با انجام یک آزمایش می توانند متوجه شوند که فرزندشان به این بیماری مبتلا است یا خیر.

برای اطلاعات بیشتر راجع به بیماری تای ساک س روی لینک زیر کلیک کنید

بیماری تای ساک س - تی ساک س

اختلالات طناب نخاعی تو غر بالگری مشخص میشه عزیزم

عزیزم تو این سایت من قبلا راجع به ی بیماری دیگه سوال پرسیدم و جوابم رو دادن . زیر همین مطلب تو سایت سوالتون رو بپرسید دقیق جواب میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالی ندارم. شما هم تابلو تبلیغ سایتو نکن

چیزی ک من میدونم با ی آزمایش میشه فهمید و با آمنیوسنتز ولی منظور شما رو از غربالگری نمیدونم چی هست برای همین گفتم ک سوالتون رو تو خود سایت بپرسید ک جواب درست بهتون بدن