2777
2789
عنوان

نحوه برخورد با پسر سه ساله

123 بازدید | 15 پست

سلام مامانای با تجربه پسر من اردیبهشت سه ساله میشه از اول مهر از پوشک گرفتمش خیلی خوب بوذ اولا ی کوچولو جیش میکرد میفهمیدم جیش داره یا خودم میبردمش ولی چند روزه  تا نبرمش کلا تو شلوارش جیش میکنه چیکار کنم ????

ی سوال پسرم ناخنشو میخوره البته باباشم این کارو میکنه ولی دوس ندارم پسرم انجام بده ترخدا راهنماییم کنید

اشکال نداره بهش تذکر بده ولی دعواش نکن، کم کم خوب میشه.

در مورد ناخن هم پسرها به شدت از باباشون تقلید می کنن و احتمالا این عمل هم همون تقلید از باباشه

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

برای جیش اصلا بهش سخت نگیر اشکال نداره خودت ببر .اصلا دعواش نکن شاید تا ۵ سالگی ادیت کنه ولی اشکال نداره .ناخن جویدن فکر میکنم نشون دهنده اضطرابه . 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا از پوشک گرفتن صبور باش فقط .ناخونم همسرتون اصلا نباید جلوش این کارو بکنه فقط به پسرت نگو این کارو نکن حساسش نکن فقط دستشو برد دهنش یه چیزی سریع بده دستش تا دستشو از دهنش در بیاره حواسشو پرت کن تا از سرش بیوفته

اصلا استرس نده بهش خودت هر دوساعت ببرش برای هربار جیش کردن جایزه بده خودش بعدا راه میوفته کلا پوشک رو هم کنار بزار اصلا پوشک نکنش من برچسب گرفته بود هر برچسب رو چهار تیکه کرده بودم اخه بزرگن تو کتاب فروشی ها هست برا هر بار یه تیکه میدادم میبردیم میچسبوندیم دیوار توصیه میگنم به دفتر بزنین چون کندنی رنگ  و گچ دیوار رو هم برداشت برچسبه دیوارمون زشت شد به ذوق برچسب دخترم جیش میکرد

درمورد جیش کردنش پسرمنم همینطوری بود وقتی از پوشک گرفتمش اولاش خوب بود بعد از مدتی تو شلوارش جیش میکرد ایرادی نداره هر موقع جیش کرد بهش توضیح بده که این کار اشتباهه دعواش نکن ولی باید دوباره همه چیز رو بهش یادآوری کنی.انگار بعداز یه مدت یادشون میره.در مل خوب میشه یکم تحمل کن.درباره ی ناخن خوردنشم که خودت میگی از باباش یاد گرفته اول باید باباشو درست کنی تا پسرتم یاد بگیره

این نیز بگذرد
برای جیش اصلا بهش سخت نگیر اشکال نداره خودت ببر .اصلا دعواش نکن شاید تا ۵ سالگی ادیت کنه ولی اشکال ن ...

ینی چی اضطرابه من خیلی دعواش نمیکنم الان چیکار کنم?

ینی چی اضطرابه من خیلی دعواش نمیکنم الان چیکار کنم?

دعوا رو بزار کنار با مهربونی وجایزه واینا باهاش برخورد کن

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
ناخن جویدن می تونه نشانه اضطراب باشه اما می تونه هم عادت باشه که از پسر شما ناشی از یادگاری از پدرش ...

اضطراب ناشی از چیه ??

بله متاسفانه پدرش انجام میده الان چیکار کنم

برای جیشش اونم فقط میگم چرا نمیگی جیش داری برای ناخن دعواش نمیکنم

دعوا نکن فقط براش برچسب بگیر یا مثلا شکلات یا اجیل هر وقت گفت جیش دارم سریع از این جایزه ها بهش بده .با جایزه دادن کار خوبشو تشویق کن .