الانم شاید نشون بده...ولی روز سوم بعد از تاخیر دیگه حتمن نشون میده...انشالا که بارداری عزیزم❤
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
همین الان پاشو بزار مخصصوصا اینکه پریات منظمن من دوروز به موعدم ساعت سه شب بیبیم مثبت شد
پاشو پاشو همین الان بزار
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
اگر الان بزاری ممکنه نشون بده ولی خیلی کم رنگ. اگر صبر کنی تا چند روز دیگه بهتر مشخص میشه. ولی اگر طاقت نداری بزار. حالت رو درک میکنم منم روز بعد پری بیبی زدم از بس کم طاقت بودم. ایشالا داری مامان میشی
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............