2777
2789
عنوان

ابروم داره میره بیاید تورو خدا

3624 بازدید | 175 پست

سلام بچه ها من با مادر شوهرم زندگی میکنم خرجمون باهم یکیه یعنی اون کارتش همیشه با من و شوهرمه و برای خونه خرج میشه،منم لازم داشتم چند ماه پیش اومدم صدتومن از حسابش برای خودم فرستادم و کارمو راه انداختم حالا برای اقساط وامش امروز رفته با برادر شوهرم از کارتش پرینت بگیرن تورو خدا ابروم در خطره یعنی پرینت یک ماه پیشم نشون میده؟بخدا خواستم سرجاش بذارم اما شوهرم دستش تنگ بود البته اون کل پولشو برای خرج خونه میده شوهرم اما نگرانم اگه متوجه شن ۱۰۰تومن از کارتش به حساب من واریز شده شر شه تورو خدا کمکم کنید الان رفتن بانک بچه ها

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله مشخص میشه بهتر بود که میگفتین با اطلاع خودش برمیداشتین.

حالا هم اومدن که نمیفهمن به حساب کی ریخته شده یعنی اسم شخص نمیاد فقط میگن ۱۰۰ کم شده به نظرم که اینطوریه .

اومدن حساب کتاب به اون ۱۰۰ تومن رسیدن بنداز گردن شوهرت یعنی بگو شوهرم گفت از کارت شما بردارم برای فلان کار من فکر کردم بهتون گفتن

اخه شوهرمم خبر نداره،بچه ها من خیلی گیر بودم قسط وام زنونه داشتم رومم نمیشد بهش بگم گفتم خب این کل خرجش برای خونس حالا ۱۰۰تومنم من بردارم چیزی نمیشه بعد میدم بهش،تو این ۳سال این اولین بارمه 😔😔😔😔 اگه بهش میگفتم میداد سختیم از اینه که بفهمه و بهش نگفتم

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏