سلام دوستان یادتونه ی بار اومدم گفتم دوتا بچه کوچیک دارم و یکی هم باردار شدم میخوام سقط کنم همه ریختین سرم. من هیچ کاری نکردم خودش کم کم بزرگ شد حالا دیروز رفتم دکترم و بهش التماس کردم برام بندازش بهم گفت رو تخت دراز بکش تا سونوت کنم وقتی دراز کشیدم گفت وای این خیلی بزرگه 4ماهشه تقریبا.. من دیگه وا رفتم ولی دیدم هرکاری میکنه صدای قلب بچه نمیاد خودشم تعجب کرده بود میگفت چرا قلبش نمیزنه وگفت دوتا سونو دیگه برو اگه اونام تایید کردن بیا بستری شو برای زایمان.. چندوقت پیش رفتم جمکران انقد گریه کردم و التماس کردم گفتم خدایا خودت کمکم کن میدونی من ن از نظر جسمی دیگه میتونم و ن روحی و نمیخوام خودم کار غیر عاقلانه بکنم. حالا کسانی که تجربه دارن بگین چجوریه درد داره چندروز بیمارستان بستری هستم چون دوتا بچه کوچیک دارم و شهرغریبم و اصلا اصلا نمیخوام خانوادم متوجه بشن
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا قرص نمیخوری دستگاه اگه حساس باشی عفونت میگیری با وجود دوتا بچه به نظرم راحت ترین کار قرصه اگه ...
عزیزدلم چون جای من نیستی نمیتونی درکم کنی بخدا قسم من بعضی وقتا حتی یادم میره غذا بخورم خیلی برنامه زندگیم بهم ریخته خیلی. حافظه م داغونه اصلا یادم نمیمونه برا قرص و اینکه متاسفانه بهم نمیسازه کل بدنم قرمز و میشه و ب خارش میفته