2777
2789
عنوان

نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت، قلب جنینم دیگه نمیزنه.

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 48 پست

خیلی خیلی دلم گرفت 😔😔😔😔😔😔😔

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

نه باید هنوز دوتا سونو با دوتا دکتر متفاوت برم اونام تایید کردن میرم برا بستری شدن

دکتر های دیگه میری نگو که قلبش نمیزد اومدم اینجا شما هم چک کنید

اگه اینو بگی اونها هم یکم اینور اونور میکنن و الکی میگن نمیزنه

بگو اومدم سونو وضعیت جنین همین

السلام علی الحسین💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه چی بهت بگم شایدبچه ت به پشته من خودم وقتی مامانم منوحامله بوده دقیقاهمین اتفاق افتاده دکترم ...

عاشقتشدم برعکس 😂😂😂😂

دخترم میدانم میدانم گفتنش کفر است /اما این روزها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤❤
کاندوم استفاده می‌کردم ولی نه همیشه اما این دفعه ب دکترم میگم برام دستگاه بزاره 

چرا قرص نمیخوری

دستگاه اگه حساس باشی عفونت میگیری

با وجود دوتا بچه به نظرم راحت ترین کار قرصه

اگه سر ساعت بخوری بهت قول میدم هیچ وقت باردار نمیشی

السلام علی الحسین💖
چرا قرص نمیخوری دستگاه اگه حساس باشی عفونت میگیری با وجود دوتا بچه به نظرم راحت ترین کار قرصه اگه ...

عزیزدلم چون جای من نیستی نمیتونی درکم کنی بخدا قسم من بعضی وقتا حتی یادم میره غذا بخورم خیلی برنامه زندگیم بهم ریخته خیلی. حافظه م داغونه اصلا یادم نمیمونه برا قرص و اینکه متاسفانه بهم نمیسازه کل بدنم قرمز و میشه و ب خارش میفته 

عزیزدلم چون جای من نیستی نمیتونی درکم کنی بخدا قسم من بعضی وقتا حتی یادم میره غذا بخورم خیلی برنامه ...

چا درکت نمیکنم

منم توی اقدامم

سقط داشتم پوچ داشتم زایمان زودرس داشتم

مطمین باش به اندازه من هم مهمون نداشتی

تازه من استراحت مطلق هم بودم

بچه هامم از دست دادم

هرکس هم میومد عوض اینکه هوامو داشته باشه میگفت پاشو چه خبرته نشستی

جیگرم آتیشه

السلام علی الحسین💖
چا درکت نمیکنم منم توی اقدامم سقط داشتم پوچ داشتم زایمان زودرس داشتم مطمین باش به اندازه من هم مه ...

عزیزدلم... بعضیا واقعا شخصیتشونو نشون میدن با کاراشون. انشالله که خدا ی بچه ناز و سالم بهت میده 

عزیزدلم... بعضیا واقعا شخصیتشونو نشون میدن با کاراشون. انشالله که خدا ی بچه ناز و سالم بهت میده  ...

ممنون دعام کن

امروز تزریق امپول آزاد سازی دارم

ماه اوده که کلومیفن میخورم

۵ شنبه فوایکولم ۱۲ بود

فک نمیکنم این ماه باردار بشم میوفنه ماه بعد

افسرده شدم🤕

السلام علی الحسین💖