2777
2789

آییی خانما الان 31 هفته کامل هستم 

بچم تکون میخوره خیلییییییییییی پایین حسش میکنم  تکون میخوره فک نیکنم میخواد لیز بخوره بیاد بیرون  اینجوری بودم بارداری اولم 

کسی هست مثل من باشه مشکلی نی؟

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونی چقدر ترسناکه 😣😣😣 خیلی پایینه

ميدونم اجي تو مطب دكتر يه نفر همين سوالو از دكتر كرد دكتر گفت طبيعيه اون كه ميگفت پاهاي بچه رو تو واژنم حس ميكنم دكتر گفت عاديه

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
نه فک نکنم مشکلی باشه الان دیگه بزرگ.شده حاش تنگ شده .فقط حواست به حرکاتش باشه کم نشه

اذیت میشم خیلی😩ن  خداروشکر تکوناش خوبه

ميدونم اجي تو مطب دكتر يه نفر همين سوالو از دكتر كرد دكتر گفت طبيعيه اون كه ميگفت پاهاي بچه رو تو وا ...

مرسی عزیزززم 

خیلییی دردناکه  کاش یه ذره بیاد بالا

اذیت میشم خیلی😩ن  خداروشکر تکوناش خوبه

دوست خوبم میشه بگی در روز نی نی باید چند تا تکون بخوره مثلا نی نی من چند تا تکون میخوره بعد دیگه نمیخوره تا مثلا شب شبم چند دیگه نمیخوره عادیه یا نه😣

دوست خوبم میشه بگی در روز نی نی باید چند تا تکون بخوره مثلا نی نی من چند تا تکون میخوره بعد دیگه نمی ...

روزي ١٠تا حركت بايد داشته باشه از ٢٧هفته به بالا 

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

طبیعی عزیزم نگران نباش واسه منم اینجوری میشد همش حس میکردم الانه ک دراد، ولی مشکلی نیس عزیزم استراحت کن

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
نمیدونی چقدر ترسناکه 😣😣😣 خیلی پایینه

مونا جونم برودکترررررخواهری

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
دوست خوبم میشه بگی در روز نی نی باید چند تا تکون بخوره مثلا نی نی من چند تا تکون میخوره بعد دیگه نمی ...

چند هفته هستی شما؟؟

من تا هفته 28 خیلیییی کم تکوناشو حس میکردم و فقط و فقط وقتی دراز میکشیدم تکون میخورده مثلا بلند میشد کار میکرد و فعالیت داشتم تکون نمیخورد 

کلا در 4 ساعت 10 حرکت خوب داشته باشن کافیه در طول روز 

نگران نباش  عزیزم 

طبیعی عزیزم نگران نباش واسه منم اینجوری میشد همش حس میکردم الانه ک دراد، ولی مشکلی نیس عزیزم استراحت ...

دراز کشیدم  مرسییی عزیزم 

مونا جونم برودکترررررخواهری

نفسی غزلم 😜😜😜😜

والله عشقم شوهرم خوابه حسام ختنه کرده کسی نیست این موقع شب بسپرم دستش اگه خیلیییب شدید شد میرم  حتما  فداتشم