مامان۱کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 7228 عنوان تقویت مو در بارداری 2367 بازدید | 9 پست خانوما شما چجوری موهاتونو تقویت میکردین؟ من قبلا حنا و روغن زیتون میزدم از یه کارشناس طب سنتی پرسیدم گفت تو بارداری نزنالان به نظرتون روغن ترکیبی بزنم ضرر داره؟ خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️ 1397/10/30 | 00:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان۱کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 7228 کسی مشکل ریزش مو نداره؟ همه خرمن مو هستن؟ 😂 خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
ccu عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 2969 کسی مشکل ریزش مو نداره؟ همه خرمن مو هستن؟ 😂 نه والا منم زدم به بیخیال ی هر راهی بگی رفتم تاپیکام یکی در میون درباره ریزش مو
مامان۱کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 7228 نه والا منم زدم به بیخیال ی هر راهی بگی رفتم تاپیکام یکی در میون درباره ریزش مو من یه روغن ترکیبی دارم میخوام استفادش کنم، خسته شدم انقد موهام دسته دسته میریزه خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
ccu عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 2969 من یه روغن ترکیبی دارم میخوام استفادش کنم، خسته شدم انقد موهام دسته دسته میریزه تو بارداری که معمولا بخاطر هورمونها موها خیلی خوب میشه... روغنت رو قبلا استفاده میکردی نمیریخت دیگه؟رویش هم داشتی؟
مامان۱کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 7228 تو بارداری که معمولا بخاطر هورمونها موها خیلی خوب میشه... روغنت رو قبلا استفاده میکردی نمیریخت دیگه؟ ... بهتر از قبل بارداریم شده ولی بازم حجم موهام کمه به نظرمنه قبلا تنبلیم میومد اخه روش نوشته ۲۰ دقیقه ماساژ بدین بعدم تا صب باهاش بخوابین، منم نزدمولی حنا میزدم خیلی خوب بود کلی موی ریز درومده بود خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
ccu عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 2969 بهتر از قبل بارداریم شده ولی بازم حجم موهام کمه به نظرم نه قبلا تنبلیم میومد اخه روش نوشته ۲۰ دقیقه ... حالا یه تاپیک هست به اسم محلول کم پشتی مو معروف به شیوانا. اونو امتحان کن . والا من دیگه امیدی ندارم
مامان۱کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 7228 حالا یه تاپیک هست به اسم محلول کم پشتی مو معروف به شیوانا. اونو امتحان کن . والا من دیگه امیدی ندارم مرسی عزیزم خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️