2777
2789
عنوان

تو رو خدا قرص برنج نزارین

5982 بازدید | 71 پست

همسایه مامانم پسره دو سالش رفته تو کمد دیواری قرص برنج از تو برنج برداشته خورده متاسفانه فوت کرده مامانش داره دیوونه میشه من که از این گیاهی ها هم بود انداختم رفت تو رو خدا مواظب باشین گفتم بگم که هواستون رو جمع کنین وسه اروم شدن دل مامانش هم نفری ۵صلوات

چجوری قرص برنج ؟ چجوری ساخته میشه مگه ؟ 

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص برنج ک اصن دم دست گیر نمیاد

لطفا با حرفامون با کارامون مرحم درد ھای ھم باشیم نه زخم......                                                                       لطفا برای حاجت رسیدن ب حاجتم ھرچند تاکه میتونین صلوات مھمونم کنین.....شاید قلبتون انقد پاک باشه ک حاجت روا شم........                    

قرص برنج بذارى تو برنج ك بعدا از اونا برمجا بخورى مگه نميميرى؟؟؟؟؟؟؟

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

من هیچی تو برنج نمیندازم

سالم هم میمونه برنجم

خدا رحمتش کنه و به مامانش صبر بده😔

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

دل اون مادر سوخته دیگه با صلواتم آروم نمیشه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️