سلام بچه ها من شبا به خاطر شرایط بد اقتصادی حاکم بر جامعه اصلا خوابم نمیبره حالم بد همش فکرم درگیر
نمیگم تو خرج خودمون موندیم از اون لحاظ نمیگم همش فکرم درگیر چی بخریم عقب نمونیم چی قرار گرون بشه چی کار کنم سود کنم و .... خیر نبینن که اصلا یه لحظه آرامش نداریم شب میخوابیم صبح پا میشیم انگار ۳۰۰ سال خواب بودیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
دیدی اخبارو من موندم خجالت نمیکشن چ با افتخاااارم میگن 7 تومن گرون شده
همین دیگه بیشتر مسئله من همینه اقدر نمیتونن جلوی یه چیزو بگیرن که مردم دعا میکنن گرون شه سو کنن میدونی الان چند نفر دلار ۱۸ تومن خریدن آرزو دارن دوباره گرون شه
سلام عزیزم منم قبلا فقط تو فکر وضعیت اقتصادی بودم کلی اخبار ها رو دنبال میکردم اخبار شبکه های خودمون تجزیه تحلیل های من و تو رو هم از دست نمیدادم تا اینکه مدتیه برا پدرم مشکلی پیش اومده شاید یکماه باشع من تلویزیون نگاه نکردم چه برسه اخبار ، گلم هیچی به اندازه سلامتی آدم معم نیست خداروشکر کن خودت خانوادت سالم وسر حالین، بگو خداروشکر تو این اوضاع گرفتار بیمارستان نیستیم، خورد و خوراک بالاخره جور میشه و میشه باهاش سر کرد
سلام عزیزم منم قبلا فقط تو فکر وضعیت اقتصادی کلی اخبار ها رو دنبال میکردم اخبار شبکه های خودمون تجزی ...
عزیزم پمنون از حرفات آرومم میکنه میدونی یه وقتایی میگم کاش میرفتم تو کما بعد یسال بهوش میومدم امروز داشتم تو بورس خرید و فروش میکردم بچم حواسمو پرت کرد سهاممو اشتباهی فروختم با اینکه ضرر نکردم سودش از دستم رفت انقدر از دست بچم حرص خوردم مامانم میگههمین بچه ها باید براتمهم باشن اگه خدایی نکرده یه چیزیشون بشه حاضری دنیارو بدی بخاطرشون میفهمم چی میگه دست خودم نیست