2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ناخاسته باردارشدم رفتم دکتر گفتم باشگاه میرفتم اروبیک کارکردم باردارشدم گفت تنبلی تخمدان داری باورزش فعال شده 

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....
خو از فردا شروع کنید معجون دوسین رو بخورید عالیه واسه تنبلی تخمدان کلا واسه همه چی. عسل و سیاه دونه ...

واقعا تاثیر داره 

من تازه ۱۵روزه فهمیدم تنبلی دارم 

هنوز اقدام نکردیم

همسرم واسه خوشبختیم کافیه   
من ناخاسته باردارشدم رفتم دکتر گفتم باشگاه میرفتم اروبیک کارکردم باردارشدم گفت تنبلی تخمدان داری باو ...

پس چرا هرکی ب من میرسه میگه ورزش نمیکنی فعالیت نداری از اونه تنبلی داری

اره خیلیییی تاثیرر داره رحمم گرم میونه و اماده باروری 

من دکتر زنان تحت درمانم یک ماه و ۳روزه پریم عقب افتاده ۲۶ماه قبل باید میشدم دکتر واسم متفورمین نوشته میخورم

واقعا تاثیر داره  من تازه ۱۵روزه فهمیدم تنبلی دارم  هنوز اقدام نکردیم

علائمت چیه من مامانم در سال سه یا چهار بار بیشتر پریود نمیشد اونم به فاصله دو سه ماه 😐خوش به حالش بچه که بی دغدغه آورد زجر و درد پریودی ام متحمل نشد بعضیا ژنشون ژنه بقیه اداشونو در میارن😑

و دیگر هیچ...

علائمت چیه من مامانم در سال سه یا چهار بار بیشتر پریود نمیشد اونم به فاصله دو سه ماه 😐خوش به حالش ب ...

۱ماه پریود نشدم ۲۶ماه قبل باید میشدم 

امسال دومین باره اینجوری میشم 

آز دادم گفت تنبلیه