2777
2789

همسرم یه دوست صمیمی داره و با هم کار میکنن. از دوران دوستیمون به دوست دخترش آلرژی داشتم😶 الانم که عقد کردن. متاسفانه تقریبا هر روز مجبورم تحملش کنم. دختر لوسیه. با همسرم لوس حرف میزنه. لم میده بهش. تو هر چیزی خودشو قاطی میکنه. شاید منظوری نداشته باشه ( چون چند باری ثابت کرده خیلی بچه ست) ولی من بهم میریزم. قلبم تند تند میزنه. سرم داغ میشه. بدنم سرد میشه. مغزم کار نمیکنه. یه وقتایی هم همسرم میبره و میارش. خدایی همسرمم خیلی رعایت میکنه و بهش اعتماد دارم ولی نمیشه که کلا باهاش حرف نزنه. حس میکنم خسته شده از حساسیتم. نمیدونم چیکار کنم کمتر اذیت شم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای واقعا هیچ راه حلی به ذهنم نمیرسه فقط میدونم اگه جات بودم قطع رابطه میکردم همسر من یه شریک داشت خانمش بدحجاب بود رابطه خانوادگیمونو قط کردم دیگه سال تا سال زنش با من و همسرم برخورد نداشت

با شوهرت حرف بزن

خیلی حرف زدم. اونم رعایت میکنه. باهاش تا کاری نداشته باشه مستقیم حرف نمیزنه. خیلی بهش رو نمیده. ولی این دختره خیلیییی پرروو تر از این حرفاست

واااای واقعا هیچ راه حلی به ذهنم نمیرسه فقط میدونم اگه جات بودم قطع رابطه میکردم همسر من یه شریک داش ...

آخه چطوری؟ باهم کار میکنن. تو این وضعیت نمیشه که بیکار شه

مگه میشه مگه داریم شوهرت با ی دختر دوست صمیمی😂😂چجوری تحمل میکنی من بودممیگفتم یادور اونو خط بکش یامنو 😳😳اگه عاشق هم شن چی من یکی ب شوهرم ی اس بدم. تا1ماه باهاش دعوا میکنم خدایی حالم بدشدایناهارو گرفتی چ زنی هسی یکم جربزه داشته باش. 😁خدامیدونه باهم چقدلاس زدن وخدامیدونه شایدعاشق همن 😁😁 خیلی بی توجهی 

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم
ارتباطو کم کن بعد قطع... هر دفعه بهونه بیار

شاید باورت نشه ولی شده ۱۲ شب زنگ بزنن که میایم خونتون. خودشون خودشونو دعوت میکنن. منم بدبختانه کم رو تر از این حرفام که رک حرف بزنم

آخه چطوری؟ باهم کار میکنن. تو این وضعیت نمیشه که بیکار شه

باهم کار کنن کار و زندگی خصوصی چه ربطی به هم داره باید اصلا از هم جدا باشه صحیحش همینه قرار نیست هر کی شوهرش با یکی کار میکنه رابطه خانوادگی هم داشته باشن