2777
2789
عنوان

خانما شما بگيد من با اين شوهرچيكاركنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 30 پست

منم این مشکلو دارم😔 البته شوهر من قهر نمیکنه فقط منتظره ی چی بگم دعوا راه بندازه

واقعا خسته شدم دارم کم میارم😖

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درک میکنم چی میگی

شوهر منم خیلی مغروره

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
محل ندادن و بی توجه بودن و... کار خوبی نیست سردی میاره باهاش صحبت کن شاید تاثیرات  این رفتاراش ...

گفتم بهش گفتم قهر ميكني يه دنيا بهم استرس واردميشه حداقل بخاطره بچه اما نميفهمه

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال

بمیرم الهی برات

پس من تنها نیستم. ولی خب الحمدلله من بچه ندارم

خواهرجان من جون به لب شدم از این رفتار بچگانش. فردا هم میخوام برم خونه ی پدرم.

شما دیگه مجبوری تحمل کنی. فقط راهش اینه خوش بگارونید و محلش ندی تا شاید خودش بیاد. اگر بری سمتش بدتر میکنه. بقول یکی از دوستان قهر یعنی جلب توجه. بمن توجه کن.

بیتوجه شو

توکلاس تربیت فرزند استاد گفت مادرهایی که زمان بارداری با پدر مشکل دارن و از شوهرشون دلخورن روی بچه تاثیر میزاره. این کینه میره تو خون بچه و وقتی نوجوان میشه با پدرش سرستیز برمیداره و روبروی هم میشن

من درک میکنم چی میگی شوهر منم خیلی مغروره

خسته شدم خودش يه داداش داره زنش روزگار نميده بهش اما باز اونارو نميبينه

گفتم بهش گفتم قهر ميكني يه دنيا بهم استرس واردميشه حداقل بخاطره بچه اما نميفهمه

یه مدت خودتو یزن به حال بدی! بگو باید بریم روانشناس 

الانم بارداری بهترین موقعیته

اگه اومد که چه بهتر 

اگر نه... خب پس سعی کن با اخلاقش کنار بیای

وقتی متوجه رفتار بدش نمیشه

چون زنیم باید تحمل کنیم

ان شاالله درست بشه

انقدر خوبم بخدا همه ازم تعريف ميكنن يعني كل فاميل هرجا ميرن ميان از خوبي من ميگن خودشم ميدونه هاااا اما اينجوري ميكنه

انقدر خوبم بخدا همه ازم تعريف ميكنن يعني كل فاميل هرجا ميرن ميان از خوبي من ميگن خودشم ميدونه هاااا ...

خواهرجان دقیقا مثل منی

همه ازم تعریف میکنن.

من که خودم فهمیدم اشتباهمو

محبت من زیادی بوده براش. لایق نبوده

یادت نره این جمله رو:

اویزون گریزون، گریزون اویزون

من واقعا خسته شدم. خدا بحال دلت برسه.

حتما مشاوره برو بهت بگن چیکار کنی. بلاخره شما بارداری بابد کنار بیای

انقدر خوبم بخدا همه ازم تعريف ميكنن يعني كل فاميل هرجا ميرن ميان از خوبي من ميگن خودشم ميدونه هاااا ...

میبخشید میشه یه سوال بپرسم؟

الان که باردارید با این رفتارهای همسرتون پشیمون نیستید از ازدواج با این مرد؟

پشیمون نیستید که قبل بارداری چرا نرفتید؟

من دقیقا شرایطم مثل شماست. ولی بچه ندارم. میخوام برم میخوام مطمئن شم که تصمیمم درسته.

بخدا قلبم شکسته با این قهراش. دیوانم میکنه رفتارش.

میترسم بچه دار شم از این ادم. چون همراه و تکیه گاه نیس

منتظر جوابتونم. ممنون

میبخشید میشه یه سوال بپرسم؟ الان که باردارید با این رفتارهای همسرتون پشیمون نیستید از ازدواج با این ...

نه عزيزم اوايل ازدواجمون خيلييييييييي قهرميكرد طوري كه ميخواستم وسايلامو جمع كنم فرار كنم حتي به خونه پدرمم فكرنميكردم فقط ميخواستم بي خبر برم الان كمترشده قهراش چون بهش گفتم بچه اي مثل بچه ها سريع قهر ميكني..بعدشم عزيزم بري خونه پدر كه چي بشه فكرميكني مردخوب هست يكي از يكي بيشعورتر