2777
2789
عنوان

Fsh بالااااااا

168 بازدید | 10 پست

بچه ها سلام.کسی بوده با  fsh بالا حامله شده باشه.من اسفند ۹۶  ازمایش دادم ۱۲ بود.ماه پیش ازمایش دادم ۳۷ بود!!!!پریودمم منظم و طبیعیه.چرا اینجوری شد پس ازمایشم.۱ساله تو اقدامم

شما باید یه ازمایش amh بدی تا کامل مشخص شه داستان چیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
شما باید یه ازمایش amh بدی تا کامل مشخص شه داستان چیه

Amhزده بود ۰.۴ میدونم که خیلی کمه .دکترم ازمایشمو دید تعجب کرد گفت این ازمایش مال یه ادم ۵۰ سالس که یائسه شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم میخوام ای وی اف کنم.من اندومتریوز دارم

به سلامتی انشااله میگیره همون بار اول

دکترتون نگفت برای ذخیره های پایین ای وی اف مشکلی داره یا نه؟

من میترسم ای وی اف کنم همون مقداری که دارم هم کم بشه

خدایا شکرت .. ولی حق من بیشتر از اینا نبود احیانا؟
به سلامتی انشااله میگیره همون بار اول دکترتون نگفت برای ذخیره های پایین ای وی اف مشکلی داره یا نه؟ ...

خب پزشگا میگن ذخیره پایین شانس ای وی اف رو کم میکنه.باید ببینبن علت کمبود ذخیره چیه.من اندومتریوز ذخیرمو کشیده پایین.تحت نظر پزشک باشین حتما که تصمیم درست گرفتع بشه.میتونین قبل ای وی اق طب سوزنی رو امتحان کنین

خب پزشگا میگن ذخیره پایین شانس ای وی اف رو کم میکنه.باید ببینبن علت کمبود ذخیره چیه.من اندومتریوز ذخ ...

منظورت کیست های تخمدانه از اندومتریوز؟

من سری پیش که سونو دادم کیست ریز تخمدانی داشتم سونوگراف گفت مهم نیستن. دکتر گفت شاید اندومتریوز باشه دوباره باید بیای سونو بدی.

چه مشخصاتی داره اندومتریوز؟ یعنی از کجا فهمیدی

حالا باید چکار کنی

والا من که هرجا میرم سنم رو میگن عامل ذخیره. 39 سالمه

منظورت کیست های تخمدانه از اندومتریوز؟ من سری پیش که سونو دادم کیست ریز تخمدانی داشتم سونوگراف گفت ...

نه کیستهای ریز زیاد تو تخمدان نشون دهنده ی تخمدان پلی کیستیکه و غالبا این دسته افردا ذخایر تخمدان بالایی دارن.حالا منظور سونوگراف شما نمیدونم چی بوده از کیست های ریز.من مشکلم کیست اندومتریوز نیست من چسبندگی کف لگن دارم بین روده و مثانه و تخمدان و اینا.که با سونو واژینال تشخیص داده شد.علائمش هم دردهای شدید قاعدگی بود از اول داشتم این دردهارو اما فقط روز اول.الان یک سالی هست که روز دوم و سوم هم درد دارم مخصوصا درد و سوزش روده و معده!

نه کیستهای ریز زیاد تو تخمدان نشون دهنده ی تخمدان پلی کیستیکه و غالبا این دسته افردا ذخایر تخمدان با ...

نه من ذخیرم کم هم هست! پلی کیستیک نیستم. رفتم سونو گفت کیست داری که مهم نیست. البته پارسال هم داشتم خودبه خود رفت. اما الان دکتره که دید گفت دوباره باید بیای و  این حرفها.

من درد خاصی ندارم.

انقدر فکرم درگیر ذخیره ست که جا نداره ذهنم به کیست فکر کنم دیگه!