2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله رو باروری تاثیر داره ...بعصی جواب ها واقعا جالبه و جای تاسف داره ...دیدید به خیلی از سیگاری ها ه ...

یعنی احتمالش هست؟؟!

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم

هیچکی قد من نمیکشید روزی دو بار خیلی وقتام ۳ بار میکشیدم چند سال پشت سرهم ولی نینی دارم شدم 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ن بابا اینقده خوووبه من از 4 سالگی میکشم الان دو جین بچه دارم ولی نمیدونم چرا هر کدومش دایما صدای قل قل در میاره خخخ    

1.بعضی پستام شوخیه 2.هرچه میخواهید فقط از پروردگار بخواهید
منم هروز در این حالم البته من با دوتا حلقه 

عزیزم مواظب باشین بیش از اندازه نزنید ب مهره های کمرتون اسیب میرسونه خدایی نکرده

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم