2777
2789

از وقتی باردار شدم تا الان که بچم هفت ماهشه از شوهرم سرد شدم 

قبل بارداری عاشقش بودم دیوونه وار طوری که همه لذت میبردن وقتی مارو میدیدن کمتر از نفسم بهش نمیگفتم با این که ۱۰سال از ازدواجمون میگذشت ولی بازم واسم تازگی داشت زندگی باهاش انقدر خوب بودیم میگفتم بچه دار شیم خوش به حال بچمونه 

اما بیچاره بچم ...

همه کارای شوهرم الان دیگه میره رو مخم وقتی خونس استرس دارم دوس ندارم اصلا حرف بزنه همش بحثمون میشه میگم تا بچه درست پدرو مادرو متوجه نیست جدا شیم هنوز فکر جداشدنو بهش نگفتم نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک😢 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شک داری میخوای طلاق بگیری؟هیچ وقت با شک این کارو نکن بعدا پشیمون میشی

واسه زندگین تلاش کن اگه نشد بعد این کارو بکن بعدا ب خودت نگی هیچ قدمی برنداشتم واسه زندگیم عزیزم طلاق کم چیزی نیست نبین عین نقل ونبات افتاده تو دهن  بقیه به عواقبش فک کن 

مشکلتون ظاهرا حادنیست شماکه همو دوس داشتید یاداور  روزای خوب گذشته بشید مشاوره برید ایشالا حل میشه

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

آره طلاق بگیر اون بچه رو بیچاره کن زندگی رو بپاش چون  یه آدم غیر نرمال بچه دار شده

عجب بی عاطفه

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
عزیزم شاید خود شما مشکل داری شاید افسردگی بعد زایمان گرفتی وگرنه مگه میشه بی دلیل کسی رو که خیلی دوس ...

اخه تو بارداری اخلاقش عوض شد دعوا در حد زدن و حرفایی میزد که از دلم افتاد