2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباسات دربیار مادرزاد برقا رو خاموش کن برو پشت دیوار قایم شد وقتی وارد شد بپر جلوش باصدای بلند بگو پخ اگه بنده خدا سکته نکرد از این حرکت بپر بغلش

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙
براش یه کادو کوچیک بخر یه کیکم درست کن

وای من الان پختم خداکنه خوب بشه اولین باره با پودر نون تست کیک پختم!!!

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
از ننش تعریف کن .. یا قبل از اینکه بیاد خانه شام بپز خانه رو تمیز کن اگر پرسید بگو مامانت رو دعوت کر ...

راست میگی منم یه بار اینکارو کردم باور نمیکنی چقد خوشحال شد.من مادرشوهرم و دخترکوچیکش باهم زندگی میکنن روستائن.با ماشین چهل دقیقه راهه تا خونه ما.شوهرم که رفت سرکار زنگ زدم ب مادرشوهرم گفتم براتون اژانس میفرستم بیاین ولی به شوهرم چیزی نگین.اونم اومد.منم سریع مرتب کردم و یه شام خوشمزه گذاشتم.بخدا نمیدونین وقتی اومد چه ذوقی کرد مامانشو ابجیشو دید

آخ ازِتا....😒
راست میگی منم یه بار اینکارو کردم باور نمیکنی چقد خوشحال شد.من مادرشوهرم و دخترکوچیکش باهم زندگی میک ...

اره خیلی خوشحال میشن وقتی ننش ون رو میبینن بی شرف ها  😂😂

حق دارن خب من هم هیچی به اندازه دیدن مادرم خوشحالم نمیکنه ... کار خوبی کردی عزیزم آفرین انشالله خدا تو رو به مراد دلت برسون ه💜💚💜💜💚💜❤💜💜❤💜💜❤💜💛💛💜💗💛💢💖💔💜💗💝💕💗💜💝💖💜💖💜💖💜💝💖💝💗💜💜💗💝💖💜💗💜💝💗💜💗💜💗💝💘💝💘💝💜💋💜💋💜💜👄💜💋💜💋💝

قربان وفای سگ ♥️
قربونت.بخدا زندگی قشنگیش به همین چیزای ساده س.حتما نباید بری رستوران کلی هزینه کنی.مهم وجود خودتونه

ما هر روز همین هستیم

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”