2777
2789

سلاممم.

دستور سوپ# قارچ#   ک خودتون پختین و حسابی خوشمزه و مجلسی بوده رو میشه بهم بگین؟

میشد تووو نت سرچ کنم، اما ی دستور امتحان شده میخوام.

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

من هویج رو نگینی کوچولو میکنم قارچ رو هم به قطعات کوچیک (کوچکتر از معمول) خورد میکنم مرغ و گشنیز جعفری تازه و خورد شده و ادویه جات همه اینها رو با اب مرغ که از قبل دارم میزارم بپزه برای اینکه لعاب خیلی خوبی بده نصف بسته سوپ قارچ اماده بریز توش اماده که شد بریز تو میکسر سوپت رو و آبلیمو طبیعی بریز توش به نظر من که طعمش خیلی خوبه حالا تا سلیقه شما چطور باشه

يار،هي يار، يار!اينجا اگرچه گاه گل به زمستان خسته ، خار ميشود ..اينجا اگر چه روز گاه چون شب تار ميشود ..اما بهار ميشود!من ديده ام که ميگويم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی و هویج رو نگینی خرد میکنم , جو پرک شده رو دو ساعتی قبل خیس میکنم, پیاز داغ درست میکنم و قارچ رو توش تف میدم , بعد سیب زمینی و هویج و جو رو بهش اضافه میکنم , با عصاره گوشت و مرغ ( سبزی هم اگه دوست داشتی جعفری و گشنیز ) , آب میریزم , یه ساعته آماده میشه , آخرش هم کنسرو ذرت و شیر بهش اضافه میکنم , خوشمزه میشه , شبیه سوپای رستوران

من هویج رو نگینی کوچولو میکنم قارچ رو هم به قطعات کوچیک (کوچکتر از معمول) خورد میکنم مرغ و گشنیز جعف ...

سوپ نیمه اماده بریزم تووش گوله نمیشه؟

اخه سوپ نیمه اماده باید توو آب سرد حل شه

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

خیلی ساده ست مرع رو کامل بپز با نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده  بعد قارچ خرد شده  هویج رنده شده یکم گشنیز  و یک سیب زمینی نگینی بهش اصافه کن و اینا که باهم خوب پخت سه قاشق خامه بزن و بعد با بلندر یکدستش کن  من سوپ قارچ رو میکس شده سرو میکنم و روش جعفری ساطوری میپاشم  چون اونطوری طعمش خودشو نشون میده 

سوپ و اش  از اون غذاهایی  هستن که هزار جور رسپی دارن و همشون هم میتونن خوشمزه باشن  

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
سیب زمینی و هویج رو نگینی خرد میکنم , جو پرک شده رو دو ساعتی قبل خیس میکنم, پیاز داغ درست میکنم و قا ...

اخ اخ منم سوپ رستورانی میخوام بششه گلی. ینی همون میشه؟

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
سوپ نیمه اماده بریزم تووش گوله نمیشه؟ اخه سوپ نیمه اماده باید توو آب سرد حل شه


قبل از اینکه بجوشه موادت همون اول همه رو با هم قاطی کن راستی یادم رفت پنج دقیقه آخر هم توش شیر بریز

يار،هي يار، يار!اينجا اگرچه گاه گل به زمستان خسته ، خار ميشود ..اينجا اگر چه روز گاه چون شب تار ميشود ..اما بهار ميشود!من ديده ام که ميگويم ...
وای چرا من هیچ چی بلد نیستم خدایا

یاد میگیری , سرچ کن , دستورای مختلف رو با هم مقایسه کن , بعد که شروع به پختن کردی , یه جا یادداشت کن که چیکارا کردی , که اگه خرابکاری شد , دیگه تکرارش نکنی , من خودم از نت سرچ میکنم دستورای مختلف , هر کدوم بلاخره یه قلق رو آموزش دادن که خیلی به درد میخوره
مثلا من همیشه موقع پخت حلوا , وقتی آرد رو آتیش بود آب اضافه میکردم واسه همون همیشه خشک میشد , یه جا خوندم باید آرد رو از رو آتیش برداری موقع اضافه کردن شهد 

وایی چ دستورایی 😨😨😨😨😨  حالم از سوپایی ک هر چی دم دست باشه توش بریزن بد میشه

اصلا هیچکس هرچی دم دستشه نگفته ها. سوم قارج موادش همیناست

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

مرغ رو بزار با پیاز و سیر و نمک و فلفل و زردچوبه بپزه.در بیار ریش ریش کن قارچ رو خرد کن و تو کره با مرغ تفت بده آب مرغتو از صافی رد کن بزار رو شعله کم یه لیوان شیر بهش اضافه کن مرغ و قارچتو اضافه کن هویج رنده کن و اضافه کن یکم به قل افتاد خامه اضافه کن هم بزن حالا میریم سر فن استاد دو قاشق آرد رو تفت بده بوی خامیش گرفته بشه بعد به سوپت اضافه کن کامل حل بشه با الک اضافه کنی بهتره که گلوله نشه اینجوری سوپت یه قوام میگیره مثل رستوران ها...من جعفری و گشنیز یکم میریزم و بیشترشو کنار سوپ سرو میکنم تازه میریزیم رو سوپ اینجوری طعمشو بیشتر دوست دارم و با خاصیت تره.

وایی چ دستورایی 😨😨😨😨😨  حالم از سوپایی ک هر چی دم دست باشه توش بریزن بد میشه


منم سوپ خلوت دوست دارم 

خصوصا ذرت و نخود فرنگی و پیاز داغ و اینجورچیزا  به نظر من  جاش توی سوپ نیست ولی خوب ذائقه ها متفاوته و همه ی رسپی ها میتونن خوشمزه باشن 


مثلا من شوربا با قلقلی و سبزی تازه و عصاره قلم رو امتحان کردم و واقعا عالی بود 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز