2777
2789
عنوان

کی تو خونه سقط کرده؟

5784 بازدید | 54 پست

سلام دوستان عزیز. 

من قرار بود یه سقط انجام بدم هفت هفته بارداری پوچ داشتم. که چهارشنبه انجام دادم حالا کسانی که سقط کردن لطفا از تجربیات بعدش بگن.

بعدش تا کی درد داشتین؟

چه داروهایی برای پیشگیری از عفونت استفاده کردید؟

آیا بقایاش مونده بود؟ 

خلاصه هر کس هر چی میدونه بگه تا منم استفاده کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من ماه پيش تو خونه خود بخود تو 6 هفته سقط شد

بعد از اينكه دفع شد دردم كم شد

بقايا هم داشت جفت مونده بود كه با اولين پريود به توصيه دوستان اينجا زعفران دم كرده خوردم دفع شد

ديگران راقضاوت نكنيم.

اخه۷هفته که براپوچ بودن زوده🙁🙁🙁🙁

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

منم هفته هفتم خوش سقط شد رفتم سونو بقایا داشتم هنوز رفتم پیش یه ماما که دارو گیاهی میداد یه دارو مثل دوای کاچی داد گفت با زعفرون و نبات فراوون بخور تا سه روز صبح ناشتا هم ژل وسط آلوورا رو با آب بریز تو مخلوط کن یه لیوان بخور(برای عفونت) سه روز بعد رفتم سونو دفع شده بود.

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *