2777
2789
عنوان

😔مگه پولدار نبودن جرمه؟مگه تقصير منه كه هي سرزنش ميشنوم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرا جوابشو بده

داماد شوهرم ایناهم خیلی بچه پروعه

ولی منو شوهرم از همون اول بهش رو ندادیم که درباره زندگیمون نظر بده

هرچند شنیدم پشت سرمون گفته ولی همین که جرات نداره تو رومون بگه خیلی خوبه

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی
حالا ک شوهرت جوابشو نمیده میگه توام جنبه داشته باش توام با خنده جوابشو بده بگو منم شخصیت دارم 😂😂وا ...

ما همش باهاشون در ارتباطيم 

همش ميگه شوهرت سوخت داد 

خر شذ 

بايد زن پولدار ميگرفت 

بخدا من حيلي خواستگاراي پولدار تر از شوهرم داشتم

شوهرم برام پالتو گرون گرفت دامادشون گفت تو خوابتم نميديدي 

روزاي نديدتو ببين

ما همش باهاشون در ارتباطيم  همش ميگه شوهرت سوخت داد  خر شذ  بايد زن پولدار ميگرفت& ...

خب منم میگم ک عزیزم با خنده دو س بار جوابشو بدی دیگه اونم چیزی نمیگه ضایعش کن مثلا محل نده یا وقتی داره اینجوری حرف میزنه نگاه تلویزیون کن یا گوشی دستت بگیر ک فک نکنه ادم مهمیه داری ب حرفش گوش میکنی 

تیکر تولدمه 😍❤
ما همش باهاشون در ارتباطيم  همش ميگه شوهرت سوخت داد  خر شذ  بايد زن پولدار ميگرفت& ...

وای این دیگه کیه؟

باور کن این یه چیزش هست که اینطور رو تو زوم کرده

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی
خب منم میگم ک عزیزم با خنده دو س بار جوابشو بدی دیگه اونم چیزی نمیگه ضایعش کن مثلا محل نده یا وقتی د ...

انقدر بي اهميتي كردم ولي خيلي خره 

اگه يبار من مامانم اينارو دعوت كنم ميگه 

به اونا شام دادي و فلان 

انگار مثلا مامانم اينا نخوردن يجوري ميگه

بگو کاش به بعضیا شعور ارث میرسید و میتونستن شخصیت بخرن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

عجب اوزیه . عزیزم منم همین مشکل رو دارم . البته کسی جرات نمیکنه بهم بی احترامی کنه و اینجوری مسخره ام کنه . فقط تو حرفاشون میفهمم که مادیات واسشون خیلی مهمه . مثلا مادرشوهرم همش جاریمو تو حرفاش عنوان میکنه . که باباش ۲ طبقه خونه داره. متاسفانه خیلی ها اینجورین . عقل مردم به چشمشونه . 

ولی اجازه نده کوچیکت کنن. حالشو بگیر .