نمیدونم چرا اینطوری شدم میدونم دوست داشتن من اصلا براش مهم نیست چون همش پیش خانوادشه صبح زود میره شب دیر وقت میاد همش پیش خانوادشه خانوادش میدونن مشکل داریم حتی یه زنگ هم نزدن
چون بهش وابسته ای وقتی میبینیش دلت سست میشه. به نظر آدم کینه ای هم نیستی چون اگه بودی وقتی شوهرتو م ...
از وقتی اومدیم نزدیک خانوادش اخلاقش فرق کرده قبلا خیلی دوسم داشت برام کادو میخرید سر هرچیزی باهام مشورت میکرد ولی الان تمام وقتش و پیش اوناس حتی چون میبینه اونا با زناشون اینطوری رفتار میکنن اخلاقش تغییر کرده وبرای اولین بار بعد از شیش سال زندگی دست روم بلند کرد بااینکه قبلا خیلی مشکل داشتیم ولی چون از خانوادش دور بود این رفتارارو نداشت
نمیدونم چرا اینطوری شدم میدونم دوست داشتن من اصلا براش مهم نیست چون همش پیش خانوادشه صبح زود میره شب ...
واقعا چه خانواده هایی پیدا میشن....بجای اینکه پسره رو سر عقل بیارن بدتر میکنن....بدم میاد .خوب برات ارزش قائل نمیشه..خودت پس چی؟؟اون دلت چی؟؟اونا مهم نیستن؟ با همچین آدمهایی باید قطع رابطه کرد...جداشو گلم..توام وسایلتو جمع کن برو پیش خانوادت...توام واسش ارزش قائل نشو..برو پیش خانوادت