2777
2789
عنوان

تروخدا به دادم برسید

184 بازدید | 15 پست

نزدیکه دوهفتس با انفولانزا درگیرم اول همسرم و بعد خودم افتادم حالا هم پسر یک سالم گرفته بردمش دکتر بهش ایبوپروفن داده الان از سه شنبه دائم تب داره هیـــچی نمیخوره جز شیر

چیکار کنم خسته شدم تروخدا یه راهکار بدین گلوشم چرک داره

شروع رژیم٥آذر ٩٧.وزن اولیه ٨٢  قد١٧٠  وزن هدف٦٧  

عزیزم مریضه درکش کن بخور بذار واس هر سه تاتون خوبه چایی زنجبیل دم کن لیمو تازه بریز توش هر ۳ بخورین سوپ تند تند درست کن 

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبش قطع نمیشه😥

تو رو خدا مراقب باش ، یبار دیگه ببر دکتر یوقت تو خواب تبش شدید نشه دورررررر از جونتش تشنج کنه

ببررررررر دکتر

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت