2777
2789
عنوان

چرا 😢😢

168 بازدید | 12 پست

بابام اینقد باهام بدرفتاری میکنه میخام بخابم دیگه بیدار نشم همش سرم داد میزنه تو خونه راه میرم چپ چپ نگام میکنه با نفرت چیزی ازش میخام الکی میگه یادم رفت همش میگ الان مگه چ دورانیه آدم ب دخترش جهزیه بده همه چی گرون شده  وقتی مامان میگه چرا داد زدی میخاد با اونم درگیر میشه دیگه خسته شدم خدایا چیکار کنم 😢😢😢😢😢

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا خوب عزیزم کاری کردی

ن کاری نکردم از همون اولش همینجوری بود همیشه میگم کاش منم مث بچه های بی پدر بزرگ میشدم اما این نبود با خواهرم اصلا اینطور نیس 

عزیزم گرونی هس. حق داره بابات .والا بیست سی سال دختر بزرگ کنه بعد پنجاه شصت میلیون هم جهاز بده منت هم بکشه دخترشو ببرن.بعدم تا تقی ب توقی بخوره برگرده یا بگه شوهرم خیانتکاره یا دس روم بلند کرده یا هم خوب و خوش بچه دار بشن باز ده بیست تومن سیسمونی بده. والا فکرشم آدمو داغون میکنه

عزیزم گرونی هس. حق داره بابات .والا بیست سی سال دختر بزرگ کنه بعد پنجاه شصت میلیون هم جهاز بده منت ه ...

دردش ک فقط جهاز نیس انگار اصلا من ی موجود اضافم ک بودنم تو خونه اون اذیتش میکنه 

تو دختر خوب و مهربونی هستی 

پدرت حتما خیلی فشار روشه عزیزم 

توی ذهنش هزار تا مشکل داره خرج جهاز هم روش ...میترسه کم بیاره میترسه شرمنده بشه 

بعضی وقتا ترس    باعث عملکردای بدی میشه   باعث رفتارای ناخواسته میشه 

باعث عصبانیت و اینکه نمیدونه راه حل چیه .... برا همین داد میزنه و میخواد خودشو با اخم و ادا کردن تخلیه روانی کنه 

پدرت فقط ترسیده که از پس مشکلات برنیاد 

اروم باش 

و یه وقت که اروم بود بهش بگو هر چی برای من انجام میدی قدرتو میدونم و قدر تمام زحمتات رو میدونم ....یا به مادرت بگو بهش بگه تا ارومتر بشه...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

دردش ک فقط جهاز نیس انگار اصلا من ی موجود اضافم ک بودنم تو خونه اون اذیتش میکنه 

بعضی وقتا پدرو مادرت فک میکنن بچشون بی ع ضه هس بهش گیر میدن تا خودشو جمع و جور کنه. تو هم زودتر ب فکر ازدواج با یکی باش که زیاد دنبال مال و اموال نباشه‌ تو هم برای مراسم وخرید با پسره راه بیا اونم با جهازت. برو سر خونه زندکیت.باور کن تو این گرونیا اگه دو طرف نخوان قناعت نشون بدن اصلا نمیشه ازدواج کرد ..

ن کاری نکردم از همون اولش همینجوری بود همیشه میگم کاش منم مث بچه های بی پدر بزرگ میشدم اما این نبود ...

نمیدونم والا

یه ذره بیخیال باش اگه میتونی سعی کن مستقل باشی بری سر کار

اهمیت ندی کاراتو خودت بکنی 

بی محلی 

بعضی وقتا پدرو مادرت فک میکنن بچشون بی ع ضه هس بهش گیر میدن تا خودشو جمع و جور کنه. تو هم زودتر ب فک ...

من مجرد نیستم عقدم ولی از الان نمیتونم برم بمونم خونه شوهرم هنوز عروسی نکردیم اصلا خطایی هم ازم سر نزده ولی وقتی منو میبینه انگار دشمنشو دیده سر چیزای خیلی مسخره جدی جدی بهم میگه خجالت نمیکشی  

من مجرد نیستم عقدم ولی از الان نمیتونم برم بمونم خونه شوهرم هنوز عروسی نکردیم اصلا خطایی هم ازم سر ن ...

عزیزم بابای منم با اینکه منو از بقیه بیشتر دوس داشت آنقدر تو عقد سخت گ فت که هنوز که هنوزه یادم میوفته بغض میکنم. ب خاطر اینه که بابات هم میخواد ب شوهرت رو نده هم میخواد از تو محافظت کنه . این میشه که سر در گم. زیاد ب خودت نگیر اکثر پدرها تو دوران عقد خیلی سخت میگیرن. شما هم ب همسرت سخت بگیر که کمتر بیاد خونتون تا هم بهانه ای دست بابات ندی هم همسرت یکنی ب سختی بیوفته وزودتر ب فکر ازدواج باشه