2777
2789
اون کیک قلبه اسون ترین طرز پختو داره قیمت خیلی بالایی میگن ک وقتی میفهمی چجوری درست میشه  واق ...

آره اما آسون نیستتتت.....عزیزم شما شکلات بخر کیلو ۴۰ تومن بعد قالب بخر  بعد کیک اسفنجی بپز که ۶ تا تخم مرغ و آرد و شیر و اینا دا ه و خامه بخر کیلوو ۱۵ تومن و کارامل  و نوتلا بعد میصرفه؟؟؟؟ خیلییییییییی شما بی انصافییی تاره من اول کاره خیلیییی قیمتم پایینه اینکه قضاوت میکتید درست نیستت چون شکلاتی خالی بله راحته ولی کیکش نه خیلی همکارا هستن میگن کیکی قبول نمیکنیم فقط خالیییی تازه ۱۰۰ تومن بخداا لطفاااا اگرررر قصد حمایت ندارید اصلاااا ذهن بقیه رو با مطالبی که صحت نداره منحرف نکنید 

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
توروخدا همینحا قیمت بگو دیگه....

ای قلب با هر رنگی قرمز..طلایی..قهوه ای...نسکافه ای...نارنجی..صورتیی.سبز..آبی... با هر دیزاینییی و با کیک وانیلی یا شکلاتی با فیلینگ موز یا توت فرنگی یا گردو یا بادام یا دراژه شکلاتی با خامه و کارامل۸۰ تومان  🌸🌸😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقيقان قيمتهاي فضائي دارن ميدونن ريكشن خوبي نميگيرن 

نه والااا 😑 چون همکارا هستن نمیشهه عزیزم قیمت داد  این چه حرفیه من قیمتام از همه جا کمتره تقریبا  و ترسی ندارم

تجربه ثابت کرده اونا که میگن بیل دایرکت گرون میدن

تجربه کار اینترنتی ندارید حتما چون من صرفا دلیلم این نیستتت....به خاطر همکارها نمیشهه قیمت گذاشت راهشو یه کم سخت تر میکتیم که صرفا مشتری واقعی باشه لطفاا لطفاا قضاوت نکنیمم🙏🏼🙏🏼🙏🏼اصلا پشیمون شدم اینجا تبلیغ کردم🙁

آره اما آسون نیستتتت.....عزیزم شما شکلات بخر کیلو ۴۰ تومن بعد قالب بخر  بعد کیک اسفنجی بپز که ۶ ...

از خودم ک در نیاوردم خانوم درتش کردم کیک رو تجربشو داشتم ک گفتم دقیقا هم مثل خود قنادی درستش کردم ک خود قنادیه تشخصی نداد کدوم کیکشه 

بعدشم من قیمتای شما رو خبر نداشتم نسبت به قیمت اکثر جاهایی رو ک این کیک رو درست کردن گفتم عزیزم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
از خودم ک در نیاوردم خانوم درتش کردم کیک رو تجربشو داشتم ک گفتم دقیقا هم مثل خود قنادی درستش کردم ک ...

در هر صورت خیلی ها هستن که مث شما هنرمند نیستن و وقتشو ندارن و ماهم در راه خدا گردن درد و زحمت نمیشه بکشیم هر کسی برای یه لقمه حلال کار میکنه اونم این کار خیلییی زحمت داره سخت نباشه زحمت زیاد داره...و سود خیلیییی ناچیزی داره  شبتون بخیر🌸

اون کیک قلب قیمتش رو بگین برای ۲کیلویی

ببینید این کیک فقط یه سایز داره..تقریبا یه کیلو هستش ۸۰  تومان باز قیمتش بستگی به داخل این قلب دارهه😍😍

تجربه ثابت کرده اونا که میگن بیل دایرکت گرون میدن

و اینکه من خودممم به شخصه میگم بیان دایرکت چون خیلیا اصلا نمیخان اونقدر هزینه کنن و نمیدونن که من تخفیف میدم یا جعبه قیمتاش فرق داره یا داخلش میتونن نغییر بدن و قیمت عوض بشه یا اصلا طرف نداره  اونقدر خصوصی بهتر میگه و منم بهتر راهنمایی میکنم کلااا قضاوت نکنید خیلی پشیمون شدم اینجا اصلا افراد برای حرف هاشون چهارچوب ندارن😏

نه والااا 😑 چون همکارا هستن نمیشهه عزیزم قیمت داد  این چه حرفیه من قیمتام از همه جا کمتره تقری ...

من بيشتر مواقع چون ديدم وقتي قيمت رو إعلام نميكنن اينجوري بوده قصد جسارت نداشتم اميدوارم موفق باشي و كارت جون بگيره 💐💐💐💐❤️❤️❤️

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
و اینکه من خودممم به شخصه میگم بیان دایرکت چون خیلیا اصلا نمیخان اونقدر هزینه کنن و نمیدونن که من تخ ...

من کلی گفتم دقت کنی گفتم تجربه ثابت کرده بعدم اگه شما فروضنده منصفی هستی چرا جوش میاری و حس پشیمونی داره اگه واقعا قیمتات منصفانس پس دلیلی نداره از حرف من ناراحت شی و باید عادت گنی تو کار هر نوع نظری رو پذیرا باشی

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
من کلی گفتم دقت کنی گفتم تجربه ثابت کرده بعدم اگه شما فروضنده منصفی هستی چرا جوش میاری و حس پشیمونی ...

چه ربطی دارهه😑😑😑😑 چون درک ندارید گفتم پشیمون شدم بیخیال شبتون بخیر

چه ربطی دارهه😑😑😑😑 چون درک ندارید گفتم پشیمون شدم بیخیال شبتون بخیر

هبچ ربطی نداره برو به دایرکتت برس و تخفیفاتو بده

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه