2777
2789
عنوان

از وقتی مادرشوهرم مریض شده شوهرم دیگه ازم سرد شده😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3064 بازدید | 139 پست
ها والله شنیدم میگم بعضیا هم سال به سال بستگی به افرادوطبعشون داره

توام تاپیک گردی😂

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جون هم خودت حق داری اینو بگی هم شوهرت حق داره بی حوصله شده باشه و بره تو فکر

سخته ولی تحمل کن و به شوهرت غر نزن وگرنه بدتر میشه

باهاش همدردی کن و بگو که منم ناراحتم به خاطر مادرت و اینا اینجوری بهش نزدیکتر میشی

بپر بغلش😊

دیروز گفتم فقط میخوام توبغلت بخوابم که آرامش پیدا کنم گفت من فکرم درگیره تو هم فکر خودتی

میخوام منو همدرد بدونه

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
دیروز گفتم فقط میخوام توبغلت بخوابم که آرامش پیدا کنم گفت من فکرم درگیره تو هم فکر خودتی میخوام منو ...

بنظرم برعکسشو میگفتی بهتر بود🤔

الانم دیر نشده

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
چیه تعجب داره؟ بعضی وقتا هم شب هم صبح 😉

اگه هم اومدی اینجا کمک بگیری رابطه ت بهتر شه با این هفته ای ۵ بار که گفتی نی نی سایتی ها یه چشمی بهت زدن که تا یک ماه دیگه رابطه نداشته باشی 😂😂