2777
2789
عنوان

چکار کنم که خدا هوامو داشته باشه؟

877 بازدید | 11 پست

چه جوریه که بعضیا انقد واسه خدا عزیزن ، همه جوره هواشونو داره اصلا قبل اینکه بهشون مشکل و سختی بده راه حلش رو بهشون داده ، من همیشه حس خوبی به خدا داشتم اما الان دیگه این حس رو ندارم احساس میکنم خدا باهام لج داره بدجور ، نمیدونم از قیافم خوشش نمیاد یا اسمم ، به آرزوهام که کلا نمیرسم اگه هم برسم به شدت پشیمون میشم ، مشکلاتم هم یا حل نمیشه یا به چه جون کندنی کمرنگ میشه تازه ، آخه مگه من چه گناهی کردم ، از دعا کردن هم دیگه بدم میاد ، همه چی برام زیر سوال رفته ، چرا آخه خدا انسان رو آفریده ؟ برای زجر کشیدن؟

فقط نپرسید مشکلاتت چیه لطفا کل در و همسایه و فامیل همه اینجا عضون

از هر کی خوشم اومد اون از من بدش اومد

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

خدا نه رها کرده نه فراموشت کرده.همیشه بفکر ته. شاید آرزوهایی که تو میکنی اشتباهن. مگه قراره همه ازتوخوششون بیاد. خدا همه بنده هاشو دوس داره. فقط شایداونایی ک تو میگی خوش بختن. زیادتر ازتو توزندگی شون خدارو دارن.هیچ وق کفرنکن چون هرچی دورشی ازش بیشترخطا میدی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نه رها کرده نه فراموشت کرده.همیشه بفکر ته. شاید آرزوهایی که تو میکنی اشتباهن. مگه قراره همه ازتو ...

خب سوال من اینجاست چرا اونا بیشتر خدا رو دارن؟

یا چرا من هیچ نیروی معنوی حمایت کننده ای توی زندگیم احساس نمیکنم؟

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
خب سوال من اینجاست چرا اونا بیشتر خدا رو دارن؟ یا چرا من هیچ نیروی معنوی حمایت کننده ای توی زندگیم ...

خب اونا خودشون میخوان داشته باشن.مثلااونا توپارک راه میرن میگن خداشکرت ک پادادی بهم ولی شاید تواتفاقای ازاون بزرگترهم توزندگیت یبارخداروشکرنمیکنی .ینی توزندگی تو یه اتفاق خوب نیس .خودت بایدنیروی معنوی رو طلب کنی اونوق تمام کائنات مث غول چراغ جادو بهت میگن فرمان بردارم سرورم😊

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
خب اونا خودشون میخوان داشته باشن.مثلااونا توپارک راه میرن میگن خداشکرت ک پادادی بهم ولی شاید تواتفاق ...

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم ، چه جوری طلب کنم؟

گلم من آدم خیلی مذهبیم نیسم ولی خدارو توزندگیم خیلی خیلی احساس میکنم همیشه چیزای که نیاز دارم بدون اینکه آرزو کنم بهم میده .توقران بخون نمبگم زیاد روزی یه سوره.ی یکی دوصفحه.همیشه آیه کرسی بخونی خدارو دوست داشته باشه نگو اون دنیا نیس بزار اینکار بکنم توهمه ی کارات خدارو به یاد داشته باش .واسه همه چی زندگیت خداروشکر کن حتی الان اگه شام تخم مرغ خوردی چون خیلیا واقعا اونم ندارن .من الا یه سالو نیم بچه دارنمیشم پس بیام بگم دیگه خدامنو دوس نداره ک نمیده بلکه ازهمیشه بیشتر بیا خدام چون به جاهای دیگش فک میکنم به اینکه باینکه مشکل ازمنه شوهرم همیشه پشتم. پس خداهنوزم توزندگیم هس ک همچین درکی بهش داده. 

ببخش طولاني شد میخام بگم ک به چیزای خیلی کوچیک زندگیتم فک کن.اونوق خدارو می بینی . همیشه همه مثبت بین باش😊😍😜

الان گفتی بیخی ابن توزندگی من نیس نمی فههه😁

الان گفتی بیخی ابن توزندگی من نیس نمی فههه😁

نه عزیزم شما میفهمی😘 کاش من هم بیفتم روی یه مدار خوب تا بتونم به خواسته هام برسم