2777
2789
تعهد با اسم توی شناسنامه وقنی بوجود نیاد توی رابطه ی دوستی هم اصلا بوجود نمیاد

عزیزم من دنبال راهکار و نظر هستم 

دنبال بحث نیستم 

هر کسی یه سری اصول داره دیگه

عزیزم من دنبال راهکار و نظر هستم  دنبال بحث نیستم  هر کسی یه سری اصول داره دیگه

ببخشید راست میگی حواسم نبود 

آخا دلم همیشه واسه دختر ها میسوزه 

بازم ببخشید 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چطوری میشه ته توی قضیه رو در آورد  آگه بگم بیا ثابت کن اولا قشقرق به پا میکنه که تو به من ...

نه مثلا توي گوشيش سرك بكش يه مدت به رفتارهاش دقت كن از اين لحاظ مي گم

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
آگه قرار باشه این نشد یکی دیگه فرق یک رابطه سالم با یک آدم خراب چیه به نظرت؟

نظرم اینه این رابطه ها فقط به نفع پسره و از اولم هم خرابه 

بازم ببخشید 

من میرم بیرون از تاپیکت 

ولی خودم همیشه ضربه ی دختر ها رو دیدم 

برای آرامش خودت گفتم اگه چیزی هم گفتم شرمنده

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

عزیزدلم جدی نگیر

منم داداشم خوابگاهه

از وسایل شخصیش استفاده کرده بود دوستش.. زده از هفت جا نخ کش کرده طرفو😂راس میگ طفلک لابد

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
نظرم اینه این رابطه ها فقط به نفع پسره و از اولم هم خرابه  بازم ببخشید  من میرم بیرون از ...

عزیزم نه من شرایط ازدواج دارم نه ایشون 

نمیشه که همیشه تنها بود 

عزیزدلم جدی نگیر منم داداشم خوابگاهه از وسایل شخصیش استفاده کرده بود دوستش.. زده از هفت جا نخ کش ک ...

آخه رو بازوش جای ناخن هست، دقیقا مثل حالاتی که توی رابطه جنسی پیش میاد😥

تعهد ربطی به یه اسم تو شناسنامه نداره  معلومه که واسم مهمه...

خب برای شما مهمه شما که خانم هستی ۱۸۰ درجه احساساتت با یه پسر متفاوته ولی واسه پسرها اینجوری نیست حتما باید وارد زندگی بشن تا این چیزا رو رعایت کنن 

من پسر و دختر میشناسم دانشگاهی ان با هم دوستن ولی خانواده هاشون خبر دارن و با اینکه محرمیتی بینشون نیست اما بهرحال یه تعهد کوچیک و شناخت واقعی از هم دارن و میخوان بعد سربازی پسره ازدواج کنن 

ولی غیر این رابطه و فقط یه دوستی عادی با جنس مخالف ، نه تعهد جدی گرفته نمیشه شما میگی اره ولی اون پسر حتی اگه بگه اره واقعا اطمینانی نیست 

من خودم اصلا مذهبی نیستم ولی از خانواده ها و روانشناسی اطلاعات دارم دوستم خودش مشاوره ۲ تا پسر بزرگ داره خودش میگه پسرهای امروزی اکثرا زندگی رو جدی نمیگیرن حالا همون مردها هم جدی نمیگیرن که طلاق و خیانت زیاد شده دیگه چه برسه به پسرها...

ندیدی جدیدا چقدر خونواده ها میگن ما میخوایم عروس مون حتما شاغل باشه یا مورد داشتیم پسره خودش بیکاره یا حالا کار داره ولی اهل تلاش نیست بعد زنی میخواد که کارمند یا پزشک باشه 

پسرها بیشتر تفریح و خوشگذرونی میخوان تا وابسته موندن و متعهد موندن به یک خانواده 

بازم من جمع نمیبندم ولی دارم میگم اکثریت ان اینجوری ان حالا اگه شما بازم فکر میکنی هر دو کاملا عاشق و متعهد هستید دیگه میتونید از این اتفاقی که افتاده هر نتیجه گیری که میخواین بکنید 

ولی در رابطه با سوالتون امکان اینکه بازوش از شوخی با دوستاش خراش برداشته احتمالش برابر با احتمال دیگه که خودتون میدونید هست و نمیشه با قاطعیت نظر داد

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               
آخه رو بازوش جای ناخن هست، دقیقا مثل حالاتی که توی رابطه جنسی پیش میاد😥

رو دو تا بازوش؟؟

از ردش نمیفهمه فهمید دختره یا پسر

بعدشم از دوس داشتنش تشخیص نمیدی ک اهل خیانته یا ن

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
رو دو تا بازوش؟؟ از ردش نمیفهمه فهمید دختره یا پسر بعدشم از دوس داشتنش تشخیص نمیدی ک اهل خیانته یا ...

والا علاقهش خیلی زیاده، همه چیز خوبه هیچ مشکلی باهم نداریم 

اما نمیدونم با این قضیه چطوری برخورد کنم