2777
2789
عنوان

دردودل

450 بازدید | 59 پست

خيلي دلم گرفته  دوست دارم داداش  داشته باشم وقتايي  باشوهرم دعوام ميشه حس ميکنم هيچکسي ندارم ک دردمو بهش بگم مثل کوه پشت سرم باشه دوستم ندارم مامان و بابام خودشون هزارتا مشکل دارند ناراحت کنم،انشا...خداهرکسي ک داداش داره واسش نگه داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ندارم 😊ولی خدا نمیزاره آب تو دلم تکون بخوره ،،،همسرم هم از دست   داد و بیداد من  جرعت نداره کج بره خخخخخ با بابام خیلی کل کل داریم مثل دوتا پسر خخخخ هر وقت میرم خونه بابام  کم میاره میگه بیچاره شوهرت کاش بیاد ببرت😂😂😂😂😂

هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊

منم داداش ندارم ولی یاد بگیریم تک و تنها از پس خودمون بر بیام.داداشم باشه نمی تونه مدام وقتت بزاره واسمون بلاخره اونم اول اخر مشکلات خودشو داشت...ب خودت و خدای خودت تکیه کن

منم ندارم.ما ۳تا خواهریم.ولی ب نظرم هر چیزی خوبش خوبه.از کجا ملوم اگه برادر داشتی مثله کوه پشتت وایمیستاد ؟ خدارو بخاطره داشته ها و نداشته هات شکر کن

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی