2777
2789

سلام خانوما من ۱۵ روزه زایمان کردم دخترم ۲۷۵۰ دنیا اومد دوهفته زودتر اوایل شیر نداشتم تا راهدافتاد ۴ روزه شد تو این ۴ روز شیر خشک با سرنگ میدادم بهش .بعد زردی گرفت دوسه روز تو دستگاه بود الان شیرم خوب شده غذاها و قرصای مقوی هم میخورم پودر و قطره شیرافزا هم استفاده میکنم ولی امروز که بردمش بهداشت گفت فقط ۱۰۰ گرم اضاف کرده دلم داره میترکه کسی هس راهنماییم کنه اینم بگم من نمیدونستم از روز اول باید قطره آد بدم گفتن از ۱۵ روزگی ولی الان بهداشت گفت باید از ۳ روزگی میدادی بهش یعنی میشه از قطره باشه .یا شیر خودم مقوی نیس؟؟؟از این به بعد وزن میگیره؟؟؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

نگران نباش عزیزم 10روز اول یه درصد کم از وزن بچه ها کاهش پیدا میکنه بعدش شروع به وزنگیری میکنن.غصه نخور و حداقل از یه سینت 20دقیقه مداوم بهش شیر بده بعد برو سراغ اون سینت.وزن میگیره غصه نخور

درسته بچه اول وزن کم میکنه بعد ۱۰ روزگی تازه به وزن تولدش میرسه ازاون ب بعد روزی تقریبا ۳۰ گرم اصافه میکنه

اشکال نداره دیر شروع کردید مستمر بدید بهش مشکلی پیش نمیاد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی رو این قرص ها حساب نکن کباب بخور ابگوشت بخور هر روز 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
نگران نباش عزیزم 10روز اول یه درصد کم از وزن بچه ها کاهش پیدا میکنه بعدش شروع به وزنگیری میکنن.غصه ن ...

خیلی حالم بده عزیزم امروز از صبح دارم گریه میکنم اخه من تو شیردادن بهش تنبلی نمیکنم ساعتو کوک میکنم سرساعت بهش شیر میدم یعنی طبیعیه اینقد کم وزن گرفته؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خیلی رو این قرص ها حساب نکن کباب بخور ابگوشت بخور هر روز 

باور میکنی هرروز ابگوشت و سوپ جو میخورم شیرمو که میدوشم زرده یعنی مشخصه که چربع ولی نمیدونم چرا فقط ۱۰۰ گرم اضاف کرده

خیلی حالم بده عزیزم امروز از صبح دارم گریه میکنم اخه من تو شیردادن بهش تنبلی نمیکنم ساعتو کوک میکنم ...

اگه بخوای به گریه ادامه بدی شیرت نابود میشه،خوشحال باش رو حیه داشته باش و با عشق بهش شیر بده،آروم ماساژش بده وزن میگیره تپل میشه،برا نی نی منم دعا کن سالم و صالح باشه و خوب بدنیا بیاد

درسته بچه اول وزن کم میکنه بعد ۱۰ روزگی تازه به وزن تولدش میرسه ازاون ب بعد روزی تقریبا ۳۰ گرم اصافه ...

ممنون بابت راهنماییت عزیزم

اگه بخوای به گریه ادامه بدی شیرت نابود میشه،خوشحال باش رو حیه داشته باش و با عشق بهش شیر بده،آروم ما ...

باشه عزیزم ممنون.حتما توام واسه من دعا کن 

باشه عزیزم ممنون.حتما توام واسه من دعا کن 

نوزاد با ماساژ و محبت خیلی خوب وزنش بالا میره ماساژاصولی نوزاد رو تو سایت بزن و یاد بگیر .بخودت برس.شاد باش.برامون خیلییییی دعا کن

واییییی عزیزم خوشحالم ک بسلامتی زایمان کردی بارداریتویادمه  استرس نداشته باش شیرت استرسی میشه شیراسترسی هم بچرو نمیسازه بی استرس وشادبهش شیربده

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
واییییی عزیزم خوشحالم ک بسلامتی زایمان کردی بارداریتویادمه    استرس نداشته باش شیرت استرسی ...

ممنون گلم 😗😗همه بهم میگن استرس سمه باور کن زایمانم خیلی خوب بود ولی بعدش اذیت شدم واسه شیرو زردی حالا دخترم اگه دهروز دیگه وزنش خوب بشه خاطره زایمانم میام مینویسم😁😁😁😉

ممنون گلم 😗😗همه بهم میگن استرس سمه باور کن زایمانم خیلی خوب بود ولی بعدش اذیت شدم واسه شیرو زردی ح ...

شیر بااسترس مادر  برا بچه هم مفیدواقع نمیشه تا وقتی ریلکس نشدی بچت وزن زیادنمکنه دل ارام کوچولو ب ی مامان شادنیاز داره اونم تندتند شیربخوره و شادیت بهش اثرکنه تو شیرت ورشدکنه  

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
شیر بااسترس مادر  برا بچه هم مفیدواقع نمیشه تا وقتی ریلکس نشدی بچت وزن زیادنمکنه دل ارام کوچولو ...

ممنون گلکم چشم سعی خودمو میکنم