2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بعداز سزارین اگه کسی تجربه داره لطفا بیاین...🌷🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 29 پست
میشه عزیزم تو همین نی نیسایت سرچ کن یه تاپیک جامع زایمان طلبیعی بعد از سزارین هست

وای من طبیعی وحشت دارم سکته میکنم

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....
ولی اجباری نیستا چون خواهرشوهرمن بعد هشت سال دوباره سزارین کرد البته تو خصوصی

میگن جدیدا نمیشه ۳سال بیشتر

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر میری مگه شناسنامه میخواد؟! بگو دو سال پیش زایمان داشتم، دکترت هم دستور برای بیمارستان مینویسه س ...

خداکنه اینجور ک میگی مرسی

وای من طبیعی وحشت دارم سکته میکنم

من دختر اولم چهارسالشه طبیعی بود بعد دومی هف ماه پیش  بدلیل مشکل سزارین شدم‌ ک ای کاش همش طبیعی مرده ام ازدرد الان ک این امپول بی دردی اومده هیچی نمیفهمی

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙

وا اینو کی گفته خدا نکنه چون من از ترس طبیعی بچه اولم شانس بامن یار شد و رو پا اومده بود الانم تو اقدامم واسه دومی اگه اینطوریه که من میمیرم 😭😭

من دختر اولم چهارسالشه طبیعی بود بعد دومی هف ماه پیش  بدلیل مشکل سزارین شدم‌ ک ای کاش همش طبیعی ...

نترسیدی ازطبیعی

وا اینو کی گفته خدا نکنه چون من از ترس طبیعی بچه اولم شانس بامن یار شد و رو پا اومده بود الانم تو اق ...

من ک استرس گرفتم

اصلا اینقدر خوب بود ولی دردلعنتی سزارین چی بعد هف ماه هنوز همراهم 

مامانمم میگه طبیعی خیلی خوبه ولی من میترسم دست میکنن تو بدن آدم

مامانمم میگه طبیعی خیلی خوبه ولی من میترسم دست میکنن تو بدن آدم

بکنن بهتر از شکم پاره کردن نمیشه الان بخارونم هنوز بی حسه اشتباه نکن بخدا ی روز بشه بیای تشکرکنی برا طبیعی

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙
بکنن بهتر از شکم پاره کردن نمیشه الان بخارونم هنوز بی حسه اشتباه نکن بخدا ی روز بشه بیای تشکرکنی برا ...

خدا کمک کنه برا سز میگن باید ۵ الی۶تومن بدی دکتر سز کنن فک کنم

خواهرشوهرمن یک سال پیش زایمان کرد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏