2777
2789
عنوان

خبر ورشکستی بانک آینده

343 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها دارم دیوونه میشم نمی‌دونم چه خبره واقعا ورشکست شده؟پول فروش خونمون رو گذاشتیم تو بانک آینده چنین روز پیش  بانک بودیم از یکی از کارمندا که آشنامون میشه سوال کردیم گفتش که دروغه اما امروزچن تا از اقوام تماس گرفتن و گفتندکه پولتون رو تا دیر نشده دربیاریداز بانک.خواهش میکنم اگه اطلاعی دارید کمک کنید نگرانم

خدایا شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغه محضه

من پدرم شایعه شنید خواست بره پولشو بگیره رییس بانک دوستش بود گفت هرموقع اراده کنی پولتو میدیم اما شایعس هیچ مشکلی بانک نداره 

و اینکه دیروز تلویزیون بین بازی ایران و عراق داشت تبلیغ بانک آینده میکرد 

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻

نمیدونم

ولی من کلا به بانکهای خصوصی اعتماد ندارم دیگه موسسه مالی اعتباریها و قرض الحسنه ها رو که دیگه نگوووووو

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
عزيزم خسته نباشي خواب بودي دو روز پيش ي گزارش مفصل پخش شد تكذيب شد 

دیدمش ولی امروز یکی از اقوام گفت سرمایه ی چندمیلیاردیمو خارج کردم خبرش هم درسته بعدادصداش درمیاد یهو دلم ریخت طرف سرافی داره باآدمای کله گنده در ارتباطه

خدایا شکرت 

فقط بگم روش بانک ها چیه .

سودتون رو از پول خودتون میده . ینی از پول اصلی هی بهتون میده .

بعد که پولا تموم شد اعلام برشکستگی میکنن . 

بعد به بانک مرکزی میگن پول بده .

بانک مرکزی هم میزنه زیرش میگه زیر نظر ما نبوده و فلان 😊