من خیلی تو نی نی سایت پلاس بودم. باردارم هستم. کلا اینجا واسه آدم سمّه.ی جو تشنج آوری داره. میری تو ی تاپیکی میبینی هزار تا درد نوشتن آدمنا امید میشه. ی عده دور از حضور همتون بی سواد و بیکار ی حرفایی بهت میزنن که نگرانت میکنن. واسه همین تصمیم گرفتم کمتر بیام و اصلا تاپیک های مربوط به بارداری رونخونم تا آرامش داشته باشم. به جای اون کتاب بخونم. واسه همین امروز سه تا کتاب گرفتم در مورد تربیت کودک. کتاب های خیلی پر فروش و کاملی هستن. شما هم اگه دوس داشتید بگیرید و وقتتون با کتاب بگذره.حالا من اسماشو میذارم اگه خواستید تهیه کنید.
مادر کافی، چگونه با کودکم رفتار کنم گاربر، شادترین کودک محله
به نظرم بهتره به جای اینکه به اراجیف یه عده گوش کنیم، وقت و انرژیمون هدر بدیم به حرفایی بعضیا مث مشکل داشتن با مادر شوهر خواهر شوهر، اینکه شوهرم خیلی میره خونه مامانش و حرفای خاله زنکی، رو تربیت بچه هامون کار کنیم. این کتاب ها از اول تولد توضیح دادن به جز شادترین کودک محله که از ۹ ماهگیه. انشالله همه باردار ها به سلامتی بچه شونو بغل میکنن، کسایی هم که منتظرن دامنشون سبز بشه. من برای همتون صلوات فرستادم. شما هم ی صلوات منو مهمون کنید تا دخترم صحیح و سالم به وقتش دنیا بیاد و منتظرا هم نی نی دار شن. اللهم صل علی محمد وآل محمد 🌹