2777
2789

دکتر چیا داد؟

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن شیر میخوره ن میتونه بخوابه 

من بروفن داد راحت میخوابید ولی شبا انقدر بیقرای میکردداغونم کرد سرفه هم میکرد هنوز اب ازبینیش میاد ولی زیاد مثله اول نیست 

الان فقط انتی بیوتیک میدمش 

مرسی خداجونم

اگه تبش بخاطر عفونت نیس که با پاشویه و استامینوفن قابل کنترله

واسه گرفتگی بینیش هم با اسپری سدیم کلراید و پوار بینیشو تمیز کن و براش هم یه پماد ب ب کلد بخر بزن  به سینه و اطراف گردنش

واسه سرفه هم که داروی دکتر رو استفاده کنی معقول تره

من پسرم واسه دندون دراوردن این علائم رو داشت.ممکنه از دندونش باشه

و اینکه اگه شیر خودتو میخوره معمولا دکترا به زیر شش ماه دارویی بجز استامینوفن نمیدن چون معتقدن آنتی بادی شیر مادر کافیه

بیقراری میکنه  نمیتونه بخوابه  نمیتونه شیر بخوره

منتول بگیر چند قطره بریز رو بالش و دشک و یقه لباسش و دستگاه بخور سرد بزار و با اسپری بینی و بعدش پوار بینیو تمیز کن

پسر منم دوروز شیر نمیخورد و نمیخابید چون بینیش کیپ بود

با این کارا راه نفسشو باز کردیم خوب شد

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎