2777
2789
عنوان

استفاده از گوشی در دوران بارداری

125 بازدید | 13 پست

خیلی تو نت دیدم میگن استفاده نکنین گوشی و لپ تاپ تو بارداری خیلی بده ولی از یه ماما پرسیدم گفت الان دیگه زندگی هممون درگیر این چیزاس.. تو سایتا وحشتناک چیزای ید نوشتن من گوشی کنار گذاشتم ولی دو روز دو سه ساعتی دستم هست... شما استفاده میکنین؟ نظرتون چیه؟ میگن به مغز بچه اسیب میزنه یا زایمان زودرس و...

لطفا اگه چیزی میدونین بگین

پسر خوشگلم منتظر دیدنتم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا گوشیو نگیرین ازمون استراحت مطلق ،بی کس وکار،گوشینم نباشه که دق میکنیم

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 

منم مدام دستمه😞😞😞دکترم گفت هنوز چیزی از ضررش به جنین ثبت نشده 

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

من سه ماهه اول کلا کنار گذاشتم.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

دوستم و شوهرش ۳ماه اول رو استفاده نکردن بعدش هم کم....میگفتم چجوری تحمل کردین میگف ب سلامتی بچمون و ب بعدش فک میکردیم....دیروز بچش بدنیااومدهههه😍

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

کسی بهتون گفت یا چیزی شنیده بودین؟

نه کسی نگفت.منم تونت خوندم.ولی سه ماه اول چون اجزای بدن در حال تشکیل شدنه با خودم گفتم نمیمیرم که.سلامتی بچم مهمتره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

عزیزم الان اکثر خانمهای شاغل تو اداره ها مجبورن با اینترنت کار کنن وباردارهم که میشن نمیتونن کنار بزارن وبچه هاشون هیچیشون نشده بعضی هاشغلشون اینه نمیتونن نه ماه رو تعطیل کنن

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن