2777
2789
عنوان

همونیم ک تستام مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 171 پست
سلام عزیز نه اصلا خوب نیستم.... از دیروز که درد پریم شدید شد همش ناراحت بودم که نکنه پری بشم... ش ...

عزیزم با خودت اینجوری نکن..همسرت هم گناه داره مثل تو منتظر.درکت میکنم چه حس کلافگی بدی دآره..اگه سابقه کیست تنبلی تخمدان یا عقب انداختن نداشتی احتمال بارداری ت هست..بدنها خیلی فرق میکنه ..بی بی چک های گلی رو ببین بعد ده روز هنوز خط دوم کمرنگ ..مال من که قبل از پریودم دو تا خط پر رنگ میشد بتام خیلی بالا بود جوری که ترسیدم نکنه خارج رحمی یا پوچ باشه.

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم با خودت اینجوری نکن..همسرت هم گناه داره مثل تو منتظر.درکت میکنم چه حس کلافگی بدی دآره..اگه ساب ...

من هنوز توآرزوی همون رنگ بی بی چک بعدده روز گلی هستم  

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من هنوز توآرزوی همون رنگ بی بی چک بعدده روز گلی هستم    

میاد عزیزم اون روز قشنگ...باز میشه این در صبح میشه این شب..لا تقنطوا من رحمه الله..از خدا بخاه 

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
عزیزم با خودت اینجوری نکن..همسرت هم گناه داره مثل تو منتظر.درکت میکنم چه حس کلافگی بدی دآره..اگه ساب ...

نه، سابقه هیچ کدوم رو ندارم...

نمیدونم، خدا بزرگه...

فعلا که درد پری ولم نمیکنه...

امروز هم با بی تو بودن گذشت....
برای منم دعاکن.من10ساله منتظرم.3بارهم کاشتم امامنفی شدم....درخویش شکستم....

عزیزم منم دو بار مثل تو اون دو هفته لعنتی انتقال رو تجربه کردم ولی نشد..خدا اون موقع نخواست ولی الانن بدون دارو و درمان خواست

.من هر روز با خودم تکرار میکردم من به معجزه خدا ایمان دارم..بارها و بارها..

عزیزم منم دو بار مثل تو اون دو هفته لعنتی انتقال رو تجربه کردم ولی نشد..خدا اون موقع نخواست ولی الان ...

برام دعاکن.بازم ازنو بایدمیکروکنم .چون جنین ندارم دیگه..........ولی همش ازخدامیخوام من ربه میکرونرسونه وطبیعی بده.به این نیت رفتیم حرم امام رضا...اماالآن54مین روزسیکلم هستم وهمچنان منفی.....روزسی وهفت پری،چندتا بی بی چک هاله انداخت بامارک های مختلف اماآزمایشم منفی شد....بعدش هم بی بی چک هامنفی شدن.....من دیگه به هاله بی بی چک اعتقادی ندارم ازبس آزمایش بعدش منفی شده

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بهار جون  سهیلا جون ببینین منم ماه پیش اینو دیدم خیلی خوشحال شدم ولی خیلی زود فهمیدم که خارج رحمیه و از دستش دادم پس صبر کنین خودش میدونه که کی بهتون یه بچه سالم بده  

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
بهار جون  سهیلا جون ببینین منم ماه پیش اینو دیدم خیلی خوشحال شدم ولی خیلی زود فهمیدم که خارج رح ...

ای وای، چقدر بد...

من آخه فشار خانواده ها خیلی رومه. فعلا دارم همه رو میپیچونم. ولی اگر تا اسفند باردار نشم عید سختی رو پیش رو خواهم داشت...

حرف-مردم#  

امروز هم با بی تو بودن گذشت....
برام دعاکن.بازم ازنو بایدمیکروکنم .چون جنین ندارم دیگه..........ولی همش ازخدامیخوام من ربه میکرونرسو ...

امام رضا خیلی مهربونه..من چون برای درمان مشهد میرفتم خیلی متوسل به امام رضا شدم..ماه پیش که حرم رفتم خییییلی باهاش درد و دل کردم..چون منم دیگه جنین نداشتم و میخاستم این دی ماه برم تخمک کشی.هیچوقت از خدا و ائمه نا امید نشو

بهار جون  سهیلا جون ببینین منم ماه پیش اینو دیدم خیلی خوشحال شدم ولی خیلی زود فهمیدم که خارج رح ...

باهات موافقم.اوایل آرزوی بی بی چک مثبت داشتم......بعد خدابهم نشون دادامابی سرانجام بود......اماالآن میگم خدایایه بارداری خوب وراحت وبی دغدغه بهم بده وتهش یه بچه سالم وصالح بغلم گذاشته باشی....یه بارداری ای که هی نگران لکه بینی ودوبرابرشدن ونشدن بتا و دیدنوندین ساک وقلب وغربال و.....نباشم.بچه سالم وصالح از خودمون بغلمون بذار

گای جان کاشتی ما رو هااا...😅 همسرم ناهار میخواد ن نشستم سر گوشیم🙄

منم نگرانش شدم