2777
2789
عنوان

مانتو بخرم یابدوزم

462 بازدید | 56 پست

سلام دوستان 

بنظرتون برای عیدایشالا ،مانتو بخرم یا بدوزم ،من الان چندساله برای عیدمانتو میگیرم نمیتونم بپوشم زیاد خوشم نمیاد مجبوری برمیدارم چون عید اصلا چیز جالب نمیارن 

موافقم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موافقم

مانتوهای عیدمو فقط تو ایام عید میپوشم و دیگه میذارم کنار بلا استفاده میمونن

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

من خودم مانتو های آماده رو به این که بدی خیاط بدوزه ترجیح میدم اکثر وقتا مانتویی که برا عید میخرمو خیلی کم می پوشم چون به قول شما خیلی جالب نیستن ولی خب سال جدیده آدم ذوق داره خرید کنه

فقط موندم چ مدل مانتویی پیداکنم بدم بدوزن و اینک پارچش چجوری باشه

وااا میخوای بدی بدوزن؟ پس  به نظرم بخر قشنگتر پیدا میکنی اینهمه تنوع نیاز نیست مد سال بخری یه مانتو مشکی مجلسی شیک و خوش جنس بخر 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ن خودم ک بلد نیسم منظور بدم خیاط بدوزه،فقط میترسم بعد دوختنم خوشم نیاد

اره اینکارو نکن هم خیلی گرونتر برات درمیاد تهش هم مثل باراریا که نمیشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏