2777
2789

سلام بچه ها اینجا کسی هست که از فیلم یا عکس یا فیلم و عکس عروسیش ناراضی باشه؟ چرا؟ مثلا از کار آتلیه راضی نباشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من ناراضیم مشکل فیلمبردار نیست دوس ندارم یاد و خاطره اونروزا دوباره برام زنده شه تو 7سال زندگیم حتی یکبار هم ندیدمش

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

آره من ناراضیم مشکل فیلمبردار نیست دوس ندارم یاد و خاطره اونروزا دوباره برام زنده شه تو 7سال زندگیم ...

عزیزم متاسفم واقعا خدا دلتو شاد کنه

ممکنه بگی چجوری تاپیکمو بپاکم؟

من   شوهرم هردو مون  ناراضی ایم بنا به دلایل خیلی زیاد

امسال خواستم بعد 7 سال دوباره عکس بگیریم حتی لباس سفارش دادم و فلان 

نگو من دوماهه دوباره حامله شدم و خودم خبر ندارم چون پریودم نامنظمه شک نکردم 

دوباره همه چی کنسل شد خخخخخخخ 

دستامو ول نکن خدا.....

بدترین اتفاق زندگیم. ازدواجم بوده. ۱۵ ساله ازدواج کردم ولی حاضر نیستم فیلم عروسیم ببینم. 

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
عزیزم متاسفم واقعا خدا دلتو شاد کنه ممکنه بگی چجوری تاپیکمو بپاکم؟

باید لینکشو بزاری تو تاپیک نی نی یار 3 ساعت 9 باز میشه حذف کنه برات

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️