2777
2789

با چه ترفندی به بچه هاتون یاد دادین بره دستشویی کارشو بکنه من هرکاری میکنم دخترم یاد نمیگیره.ممنون میشم کمک کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار دو سال و نیمش تموم شه

بعد به آسونی میگیری

من یه روز دخترمو باز گذاشتم.دو بار جیش کرد تو شلوارش.بدش اومد خودش

بعد رفت رو لگن جیش کرد کلی دست زدم و خوشحالی کردم

شب اول همکاری کرد و جیشش رو گفت

تمام

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
چند وقتشه؟ اگر زیر ۳۰ ماهه اصلا اصرار نکن چون در آینده مشکلات مثانه پیدا میکنه .‌یکی از علائمش که می ...

پسر من ۲۷ ماهش هست هنوز تنبلیم میاد بگیرم پوشکش هم صبح خیس خیسه بذارم سه ماه دیگه بگذره بهتره؟

چند وقتشه؟ اگر زیر ۳۰ ماهه اصلا اصرار نکن چون در آینده مشکلات مثانه پیدا میکنه .‌یکی از علائمش که می ...

چند روز دیگه تولد دو سالگیشه. شیر که میخورد صبح جاش خشک بود.از شیر که گرفتم بیشتر شبا جیش میکنه.یعنی وقتشه یا اصرارم بی فایده ست؟

پسر من ۲۷ ماهش هست هنوز تنبلیم میاد بگیرم پوشکش هم صبح خیس خیسه بذارم سه ماه دیگه بگذره بهتره؟

آره اگر صبحا پوشکش خیسه یعنی هنوز کنترل نداره.‌بذار هوا هم گرم بشه خودش هم بیشتر میفهمه.‌الان بگیری خیلی اذیت میشی

چند روز دیگه تولد دو سالگیشه. شیر که میخورد صبح جاش خشک بود.از شیر که گرفتم بیشتر شبا جیش میکنه.یعنی ...

میدونی باید بین از شیر گرفتن و از پوشک گرفتن و جای خواب جدا حداقل ۳ ماه فاصله باشه وگرنه آسیب روحی میبینه؟ زوده هنوز. بذار تابستون بگیر