2777
2789

حسرت اینکه فک میکردم دوران نامزدیم جور دیگس با نامزدم دوس بودیم هردقه پیش هم بودیم اصلا احساس تنهایی نمیکردم الان برعکس شده خیلی احساس تنهایی میکنم😞گف عقد کنیم درست میشه همه جا میریم اما کو؟؟

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوری زندگی کردم که هر لحظه منتظر مرگم فقط دوستدارم بیشترباخانواده باشم یکبار دیگه اونو ببینم...

😔

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

منم بهش فک کردم ولی واس خودم خوشحال میشم واسه بقیه مث خانوادم خ ناراحت میشم.قرضامم هست پس فعلا نمیرم بهتره  

روزگاریست که شیطان فریاد میزند آدم بیاورید سجده خواهم کرد....

بخدا منم سر شبی داشتم بهش فکر میکردم

من حسرت چیزی رو نمیخورم به خودم کمک میکنم ک خوب بشم ولی اگه نشد فقط دل کندن از دخترم برام خیلی سخته

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

بهش فک کردم چند سال پیش

اون موقع تصمیم گرفتم اگه روزی این خبرو شنیدم دنبال درمان نرم و چند ماه آخر عمرم را ایران گردی و جهانگردی کنم جای اینکه این چند ماه را به چند سال زنده موندن تو بیمارستان تبدیل کنم

اون زمان بچه نداشتم

الان اما میگم این تصمیم را موکول می کنم به بعداز زمانی که بچه هام هجده ساله بشن

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
[QUOTE=79855913]جوری زندگی کردم که هر لحظه منتظر مرگم فقط دوستدارم بیشترباخانواده باشم یکبار دیگه او ...

چی؟؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!