2777
2789

سلام.من ۵ ماهه عقدم.تو این پنج ماه یه ۲۰۰ تومن از شوهرم گرفتم.و یه تومن هم تو کارتش بود که دست من بود و اونو خرج کردم.تو این مدت هم خرید یه بار لوازم ارایش خریدم باخودش.که اونم من گفتم.یه ست لباس زمستونی برا شب یلدا یه کتونی ارزون.بنظرتون باید ازش هرازگاهی پول بگیرم؟خرید هم تا من نگم نمیاد.مگه بگم فلان چیزو لازم دارم.اونم چندبار بگم تا بیاد بخره.بنظرتون خسیسه؟

چیکار بکنم؟خودم شاغلم.ولی اطرافیام میگن بگیر پررو میشه.خرید لباسای عیدم باید با اون باشه؟

می دانم که روزهای خوبی در راه است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمابگیروامتحانش کن.....خواهرم عقده...سرهمین داره جدامیشه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

من ب شخصه توعقد پول نگرفتم ازشوهرم اصلااا ....ولی پسرای فامیلمون کلااااا  خرج و پول ک هیچی جهیزیه روهم خودشون میخرن 

ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم 

به نظرم بگیرین ،اما نه دیگه زیاد 

همه که مثل هم نیستن پرو بشن 

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

تو دوران عقد شوهرم  نداشت کلا یه بلوز گرفت واسم یه کتاب هدیه      بعد از ازدواج  هرچی رو داره واسم خرج می کنه جایی هم که نداره چیزی نمیگم میدونم نداره

اخه پررو میشه چیه    قرار یه عمر با این فرد زیر یه سقف زندگی کنی همدم و انیس و مونس همدیگه باشید  پررو میشه    مگه من نوکرشم   بذار بفهمه   اینا  چیه  خانوما تو نی نی سایت بکار میبرن

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

آره،چون آقایون تو دوران عقد بیشتر چیزارو یاد میگیرن، اگه پول نخوای و خرجی نگیری شوهری یاد میگیره که نباید پول بده،اگه بگیری میفهمه که خانوم هم یه نیازهایی داره

💖 پسرام همه دنیای منن💖