2777
2789
عنوان

خانوما تو عقد باید از شوهر پول گرفت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوب زنشي قانونا بايد بهت نفقه بده

طبق قانون یه بار یه وکیل داشت میگفت تا زمانی رابطه.... برقرار نشه و باکره باشه نفقه تعلق نمیگیره

نمیدونم  چقدر درسته  

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

وقتی عقد هستین وظیفه شه که بده ولی من خودم خانواده شوهرم طوری بود فرهنگشون که عیب بزرگ میدونستن دختر تو عقد پول بگیره از پسره,  خداییش شوهرم خوب خرج میکرد ولی خانوادش ناراحت میشدن نمیزاشتن 

من تودوران عقد شوهرم میگفت الان دیگه من شوهرتم پس خرج و مخارجت بامنه و بهم پول میداد ومیگفت ازبابات نگیر.ازاونور بابام میگفت هنوز زیریه سقف نرفتین پس پول نگیر ازش خرجت بامنه.منم ازدو طرف پول میگرفتم.😂😂😂😂

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم.☺
چرا؟میشه دقیق توضیح بدی چیکار میکنه دامادتون

ازاول نامزدی وعقدوبابام گرفت شامم داد....دامادمون پول نمیداد...کادونمیخرید....حتی بابام توروش گفت وظیفته...لج کرد..خواهرمواذیت کرد....باباموفحش داده بود...روانی بامادرش نقشه میکشیدن کثافتا....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
من تودوران عقد شوهرم میگفت الان دیگه من شوهرتم پس خرج و مخارجت بامنه و بهم پول میداد ومیگفت ازبابات ...

همونه نامه کاربریت اینه

خویشتن پنداری داری با اسکناس دیگ 😂😂خوش شانس

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋