سلام دوستان میخواستم بدونم شماتاچندماهگی واسه نی نیاتون سایز دواستفاده میکردین چ مارکی و ازمارکش راضی بودین؟من امشب یه بسته ۵۲تایی مولفیکس سایزدوگرفتم بعد من روزاکهنش میکنم شبها پوشک و گاهی اوقات ک بریم بیرون ازپوشک براش استفاده میکنم میخوام بدونم تا یه ماه دیگه این سایزبراش کوچیک نمیشهبعدمولفیکس اگه استفاده کردین چطوربوده مارکش ازبغلاش نم نمیده یابیرون نمیزنه لطفاراهنماییم کنیدممنون میشم
مولفیکس خیلی خوبه....من راضیم...من واسه دخترم تا سه ماهگی دو استفاده کردم ولی خبهربچه ای با بچه ی دیگه فرق میکنه یه بچه تپوله یکی لاغره فرق داره دیگه
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی به وزن بچت داره. روش نوشته تا چندکیلو میتونی استفاده کنی.
من مای بیبی استفاده میکنم ی کم قیمتش مناسب تر از مولفیکسه
دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم.
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............