2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیایید کمککککککک

166 بازدید | 24 پست

سلام دخترم ۴ ماهشه، فوبیای حموم و آب داره، تقریبا از دو ماهگیش هر وقت میبرمش حموم گریه میکنه و جیغ میزنه، حتی دو دفعه هست که با همسرم باهم میبریمش حموم که اون آرومش کنه اما باز جیغ میزنه، خیلی دلم میسوزه واسش، کسی تجربه داشته؟؟؟چیکار کنم؟ تو رو خدا کمکم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من بر عکس تو حموم از اول هیچ واکنشی نداشت  تو وانش جغجغه بریز براش ک سرگرم شه یا مثلا پستو ...

اصلا پستونک رو نگرفته از اول، وقتی میدم بهش حالت تهوع بهش دست میده و میندازه بیرون، از همون اول که میبرمش میفهمه اومده توو حموم و شروع میکنه جیغ زدن و گریه کردن تا آخرش

اصلا پستونک رو نگرفته از اول، وقتی میدم بهش حالت تهوع بهش دست میده و میندازه بیرون، از همون اول که م ...

بچه منم پستونک نگرفت 

جغجغه و عروسک رو امتحان کن انشالله جواب بگیری اها راسی تو حمومم از اول تا اخر باهاش بحرف و قربون صدقش برو

عزیزم همه بچه ها گریه میکنن تو حموم مخصوصا موقع شستن سرشون.شامپوش چشمشو نمیسوزونه؟شعر بخون براش تو ح ...

نه شامپو بچه است، چشمش نمیسوزه اصلا نمیذارم شامپو به چشماش برسه، جیغای وحشتناک میزنه اصلا نمیذاره صدام بهش برسه، شعر هم بخونم گوش نمیده

شاید تجربه بدی داره مثلا وقتی حموم میره محکم میگیریش یا مثلا اب میره تو بینیاش شرطی شده گریه میکنه انگاری چندبار اذیت شده...بهتره بذاری چندبار راحت باش بازی کنه تا ازسرش بیوفته مثلا اسباب بازی ببری و اینکه نشوریش بزور بذار راحت باش چندبار اینطوری ببریش راحت میشه شاید بد میشوریش محکم لیف کشیدی چندبار

بعضی بچه ها از آب میترسن. به نظرم ببر حموم براش وان رو پر آب کن چند تا اسباب بازی بریز توش باهاش با ...

باشه عزیزم اما هنوزم ۴ ماهشه خیلی نمیتونه با اسباب بازی بازی کنه

شاید تجربه بدی داره مثلا وقتی حموم میره محکم میگیریش یا مثلا اب میره تو بینیاش شرطی شده گریه میکنه ا ...

آره شاید حق با شماست! یه بار که میخواستم ببرمش اومدم لباسشو در بیارم صورتش یه ذررره زخم شد، از اونموقع گریه میکنه، دقیقا وقتی هم میبرمش محکم میشورمش که برق بزنه 😁😁😁 😔😔😔😔 بمیرم واسه بچه ام

اصلا پستونک رو نگرفته از اول، وقتی میدم بهش حالت تهوع بهش دست میده و میندازه بیرون، از همون اول که م ...

عزیزم دختر من الان 15ماهشه همچنان از آب میترسه. یعنی هر دفعه موقع حموم رفتن این میشه من عذا میگیرم. از لحظه ای وارد حموم میشیم جیغ میزنه و گریه میکنه تا بیاییم بیرون. 

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.