2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگی بخدا بریدم

183 بازدید | 11 پست

همش حس میکنم همه اتفاقا ک افتاد مثل ی خواب بود چرا این خواب تموم نمیشه...فهمیدم اگه تاالان پدربزرگم و مادربزرگم و مامانم منو نگه داشتن فقط ب خاطر پول بابام بوده وقتی فهمیدن از بابام چیزی بهم نمیرسه اون روی خودشونو نشون دادن چقد من بدبختم ک همچین مادر پستی رو دارم میذاشت لاقل ی هفته از مرگ پدرم بگذره ..

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایین ضبط صوت گوشیمو روشن گذاشته بودم و اومدم بعد شنیدم ک گفتن بذار دختره رو شوهر بدیم بره با اتفاقایی ک افتاد معلومه که دیگه این نمی خواد ادامه تحصیل بده😭😭😭😭

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

عزیزم لطفا از اول بگو چی شده؟؟؟؟یا اولشو خودمون حدس بزنیم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

اگه از اول کفت منم لایک کنین لطفا

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

حالا لابد میخوان منو بدن شوهر که پس فردا تا ی چیزی گفتم شوهرم بزنه تو سرم بگه تو یتیمی حقوق نداری تقی به توقی بخوره منو تحقیرم کنه خدا ازشون نگذره 

تا پدرم بود و پولش بود خوب بودن حالا اون روی سگ صفت خودشونو رو کردن خدا ازشون نگذره میذارم از این خونه می رم اگه کسی گفت ب زور باید بری شوهر ..شده تو این خیابونا میخوابم ولی بزور با ی مرد نمی رم زیر ی سقف

😭😭😭یکی راهنماییم کنه به اندازه کافی من شکسته شدم توانایی اداره کردن ی زندگی دیگرو ندارم بخدا😭😭

شاید منظورشون این نیست که تو فکر می‌کنی .سعی کن روابطتو با مادرت بهتر کنی .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.