2777
2789
عنوان

بعضی کارهای همسرم رو مخه!

1749 بازدید | 77 پست

سلام بچها میشه لطفا راهنماییم کنید؟ 

نزدیک 7ماهه عقد کردم و عاشق همسرم هستم اما... بعضی اخلاقاش بشدت منو ناراحت و عصبی میشه، اولین بار که دعوت شدم خونه جاری م، دیدم شوهرم پاشده داره ظرف ها رو میشوره... باورتون میشه؟؟؟ من خودم از تعجب شاخ درآورده بودم... وقتی بهش گفتم این چ کاریه؟ جواب میده خونه داداشم هست دوست دارم کمکشون کنم!! 

همسرم بچه بزرگ خانواده هست 

همه ی مسولیت ها به دوشش هست همهههههه ی کارها. 

توروخدا بگین با اسکولی همسرم چیکار کنم؟؟؟ 

تازه جاری مم خیلی دوست داره هروقت یه چیزی میگم... میگه جاری به این خوبی داری! 

برادر شوهرم خیلی زبل و زرنگ هست.. اصلا هیچ مسولیتی در قبال خانواده قبول نمیکنه درضمن پدر شوهرم فوت کرده.. 

یکی بهم بگه با این همسر چیکار کنم؟ 

گاهی حس میکنم خانوادش خیلیییییییی دوس داره 

و من اولویت آخر هستم تو زندگیش. 

بنظرتون من زیادی حساسم؟ یا حق با منه؟ 

لطفا نظرتون بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینکه پدرشون فوت شده و پسر بزرگ هستن به خاطر همین همه ی کارهای خانوادشو انجام میده به نظرم اگه به کارهای خانوادش میرسه و واسه تو کم نمیزاره اشکال نداره ولی اینکه خونه جاری ظرف بشوره خیلی بده میشه گفت مردونگیشو میبره زیر سوال ...به نظرم درباره این مورد باهاش صحبت کن بگو این کار با خانومس شما کارای بیرون 

آنچه خوبان همه دارن تو یک جا داری♥️

وای اگه شوهر من تو جمع ظرف بشوره با همون ظرفا قاتلش میشم

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !