2777
2789
عنوان

یک روز بعد از موعد

186 بازدید | 12 پست

خانم هااا توروخدا بیاید واقعا خسته شدم هی میخوام فکر نکنم بهش نمیتونم 

الان یه روز از موعد ام گذشته بی بی چک ام منفی بود ؟ ولی از دیشب سینه سمت چپ ام درد میکنه از یه هفته قبل ام سر درد دارم و خسته میشم و زیر دلم یکم درد میگیره اشتهام هم زیاد شده کسی بوده مثل من باشه ؟؟؟؟؟؟

خدا جونم منتظر قشنگترین نعمت ات هستم ❤واسه همه چی شکر   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بزار ۵ روز بعد تست کن دوباره

نمیدونم چرا بی بی چک اصلا هاله ام نمیذاره شنیدم تا یه هفته طبیعی  یعنی هنوز هورمون تو خون ام نیومده دقیقااا هفته تخمک گذاری ام اقدام داشتم چند بار  

من قبل پریم این حالتارو داشتم فقط اشتهام کور شده بود.ده روز بعد تاخیر بی بی زدم مثبت شد شمام پنج روز ...

واقعاا یعنی دیر باردار شدید؟؟ 

چند هفته بودید ؟؟؟ الان چند هفته اتون؟؟؟؟

نمیدونم چرا بی بی چک اصلا هاله ام نمیذاره شنیدم تا یه هفته طبیعی  یعنی هنوز هورمون تو خون ام نی ...

من خواهرم میگه ده روز باید عقب بندازی بعد بی بی چک بزنی!ایشالله ک بارداری

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....

منم دقيقا مثه شمام ولي نميتونم بي بي چك بزنم همش ميترسم چند ماهه اقدام كردي ؟

بلعكس من اشتهام كور شده هيچي نميخورم تو يخچال غوره داريم ميريزم تو خورشت دخلش رو اوردم انقدر رفتم غوره ونمك خوردم 

واقعاا یعنی دیر باردار شدید؟؟  چند هفته بودید ؟؟؟ الان چند هفته اتون؟؟؟؟

نه عزیزم قبل موعد پریم حالتهای شما رو داشتم.البته قبلترشم بود اما چون فکر نمیکردم باردار باشم ربطش میدادم به نزدیک شدن ب پریم ولی شما پنج روز دیگه بذار ان شاءالله مثبت باشه.

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

من خواهرم میگه ده روز باید عقب بندازی بعد بی بی چک بزنی!ایشالله ک بارداری

آره خودمم شنیدم ولی خیلی استرس دارم 

منم دقيقا مثه شمام ولي نميتونم بي بي چك بزنم همش ميترسم چند ماهه اقدام كردي ؟ بلعكس من اشتهام كور ش ...

من مهر ماه یکبار اقدام کردم ولی فقط یکبار اونم بعدش خودم و شستم و اصلا رعایت نکردم بعد پریود بتام بالا رفت ولی تو سونوگرافی چیزی نبود بعد از 10روز از موعد پریود ام پریود شدم و دیگه جلوگیری کردم تا این ماه که هفته تخمک گذاری ام چند بار اقدام کردم و رعایت کردم همه چیز از چند روز بعد از اقدام تغییرات بدن ام فهمیدم دیروز و امروز موعد پریود لم یود که امروز بی بی گذاشتم منفی شد ولی از دیشب سینه سمت چپ ام درد میکنه 

سلام عزیزم من ۱۰روز از مدعدم گذشت امروز تست گذاشتم هاله انداخت کمرنگ مطمعنن اگ زودتر میزدم دیگ اصلا هاله هم پیدا نبود از بس ک کمرنگ بنظرم شماهم زود زدی بزار ی هفته دیگ بزن

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
سلام عزیزم من ۱۰روز از مدعدم گذشت امروز تست گذاشتم هاله انداخت کمرنگ مطمعنن اگ زودتر میزدم دیگ اصلا ...

به سلامتی عزیزم 

باشه عزیزم منم صبر میکنم به امید خبرهای خوب ☺

به سلامتی عزیزم  باشه عزیزم منم صبر میکنم به امید خبرهای خوب ☺

انشاالله عزیزم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)