2777
2789
@خاطرهr ‍  بفرما😓😓😓😓😓     ببین چی سر زبون این بچه انداختی آدا سولاخی 😒 آدا سول ...

عه  😞

یعنی خاطره قبل من آلا سوراخی رو میگفت 😅😅😅

ببین خیر سرم با شوکول عسلی تاپیک زدیم باهم ناخنامونو بلند کردیم 💅🏻💅🏻 حالا نمیتونم تایپ کنم با این ناخنا 😅 همه رو کج و کوله تایپ میکنم آددددددا جون 😁😁😁😁

(    )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این ببعد یادت باشه کاربری دوم منی بخام قطع دسترسیت میکنم 😌 تو رو ساختم واسه چت کردن با خودم تو ر ...

با علم نانو 😅😅😅😅 یاد جورابای نانو افتادم ک بو نمیگیرن 😅😅😅😅😅

من نانویی چجوری دوتا بچه زاییدم .... الله اعلم 😂😂😂

(    )
عه  😞 یعنی خاطره قبل من آلا سوراخی رو میگفت 😅😅😅 ببین خیر سرم با شوکول عسلی تاپیک زدیم باه ...

من مه ناخنم انگار از جنس عنبر نسا ست😅 لامصب همیشه کوتاست 

بچه هات چطورن عماد بهتر شده 

@خاطرهr     بفرما😓😓😓😓😓     ببین چی سر زبون این بچه انداختی آدا سولاخی 😒 ...

وای خدا مُردم از خنده

چیکار داری بچمون سولاخ دوس داله خب😂😂

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
😄😄😄😄😄😄😄 از امروز دیگه تو ترک سولاخه اخه ندالم  نی نی یار تو سوراخ هام اسفالت ریخت   ...

جا داره بگم دلبریتو یکم کمترش کن، بی سولاخیت مباااالک😂😂

جونم همیشه بخندی🧡💚

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
من مه ناخنم انگار از جنس عنبر نسا ست😅 لامصب همیشه کوتاست  بچه هات چطورن عماد بهتر شده

من و شوکولم ناخن میجوویدیم 😓

ولی تو تاپیک هرروز عکس دادیم و الان ناخنم ب جایی رسیده ک الا رو آدا تایپ میکنه 😁

عمادو بردم دستشویی 😐

میکنه مامان تبل رَز گرفتم 😯 بهم عرق نعنا بده 🤔

بعد سوال جوابای متعدد فهمیدم منظورش تب و لرزه 😂

از هر روشی استفاده میکنه ک بهش عرق نعنا بدم 😅 انقد ک دوس داره 😣

اصلا بنظرت عادیه 🤔 عاشق عرق نعناست .... گریپ فروت دوس داره ... آدامس اکالیپتوس میجوه .... عاشق جیگر خوشگوشت و زیتونه 😆😆😆😆😆😆

پسرمم مثل خودم یکم عجیبه 😅😅😅😅

(    )
😄😄😄😄😄😄😄 از امروز دیگه تو ترک سولاخه اخه ندالم  نی نی یار تو سوراخ هام اسفالت ریخت   ...

والا باز تو پارتی داشتی سولاخاتو اسفالت گرفتن

ما سوراخ داشته باشیم نی نی یار تفم نمیندازه توش پر شه 😅😷

(    )
راستی آلا میگن تاپیک زندگیتو زدی 🤔 هنوز هست ؟

😓😓😓😓😓از جون خودت سیر شدی ها ....بزار شاد بمونی یکماه تو سایت گریه و زاری داشتیم 😅

حذفش کردم ....زندگی نامه نبود داعش نامه بود تف بررررر برگ برگ ان باد