الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من واسه خودم مثلا یه تخم مرغ کامل میزنم با یه زرده اضافه. ماستتو ترجیحا از لبنیاتی بگیر خوشمزه تره. روغن و زعفرونشم زیاد میزنم. و فوت کوزه گریش برای من اینه که یکم زیره لابلای برنجم میریزم. دارچینم من خیلی کم باشه دوست دارم ولی همسرم دوست نداره و اصلا نمیریزم. موادمم مرغ ه که من رون میذارم و درشت درشت با دست خوردش میکنم بعد از پخت. با بادمجون سرخ شده ورقه ای. یکمم ابلینو تو برنجم میریزم که انگار تاثیری نداره رو ترشیش. باید ماستمو ترش تر و بیشتر بریزم.
من که بلد نیستم این از من طبق معمول همیشه. بچه ها کسی بلده میتونه به من یاد بده خواهشا
من خودم همیشه مرغو میپزم بعد با ابلیمو ی کمی زعفرونو نمک فلفل میذارم جا بیفته تخم مرغ و روغن با زعفرون زیاد توی ظرف جدا میذارم که خوب رنگ بگیره بعد که برنج ابکش کردم با مواد تخم مرغی قاطی میکنم ی لایه برنج ی لایه مواد مرغ اخر کار هم ی قاشق اب مرغ میریزم روش دمی میذارم یک ساعت زمان پختشه.این روش خوشمزه میشه امتحان کن عزیزم.من روش جدید میخوام