2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اتفاقا پريروز هم درست كردم 

ماست چكيده زعفران تخم مرغ فقط زرده گلاب برنج رو با ابنا مخلوط ميكني لأب باش هم مرغ پخته خرد شده ميذارم زرشك و خلال پسته و دم ميذازي

من بادمجون هم سرخ ميكنم با مرغ براي لاش خيلي خوشمزهتر ميشه

من واسه خودم مثلا یه تخم مرغ کامل میزنم با یه زرده اضافه. ماستتو ترجیحا از لبنیاتی بگیر خوشمزه تره. روغن و زعفرونشم زیاد میزنم. و فوت کوزه گریش برای من اینه که یکم زیره لابلای برنجم میریزم. دارچینم من خیلی کم باشه دوست دارم ولی همسرم دوست نداره و اصلا نمیریزم. موادمم مرغ ه که من رون میذارم و درشت درشت با دست خوردش میکنم بعد از پخت. با بادمجون سرخ شده ورقه ای. یکمم ابلینو تو برنجم میریزم که انگار تاثیری نداره رو ترشیش. باید ماستمو ترش تر و بیشتر بریزم. 

من که بلد نیستم این از من طبق معمول همیشه. بچه ها کسی بلده میتونه به من یاد بده خواهشا

من خودم همیشه مرغو میپزم بعد با ابلیمو ی کمی زعفرونو نمک فلفل میذارم جا بیفته تخم مرغ و روغن با زعفرون زیاد توی ظرف جدا میذارم که خوب رنگ بگیره بعد که برنج ابکش کردم با مواد تخم مرغی قاطی میکنم ی لایه برنج ی لایه مواد مرغ اخر کار هم ی قاشق اب مرغ میریزم روش دمی میذارم یک ساعت زمان پختشه.این روش خوشمزه میشه امتحان کن عزیزم.من روش جدید میخوام 

من اتفاقا پريروز هم درست كردم  ماست چكيده زعفران تخم مرغ فقط زرده گلاب برنج رو با ابنا مخلوط م ...

ته جینو اینجوری که نوشتی درست کردم البته بدون بادمجون،فقط نمیدونم چرا بافتش انقد خشک شده بود ادم خفه میشد ب نظرت اشکالم کجابود؟