2777
2789
عنوان

بارداری دوقلویی

5658 بازدید | 19 پست

سلام دوستایه گلم روزتون بخیر 

من دوقلو باردارم الانم ۱۶ هفته و سه روزم هست 

این تاپیکو زدم ک مادرایی ک دوقلو باردارن بیان درموردن بارداریشون .....و غیر صحبت کنیم درمورد

خوراکمون؟

بی خوابی؟

.....

خدایا خودت مراقب دوقلوهام باش  🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بتات چند بود؟ 

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
سلام میشه بگی علائم اول بارداریت چطور بود من ۷هفتمه احساس میکنم دوقلوهه اخه ارث هم داریم

والا من علائم خاصی نداشتم اما سه ماه اول همش دردهای پریودی رو داشتم و خداروشکر ویارهم اصلا نداشتم

وقتی تو سونو بهم گفتن دوقلو باردارم اصلا باورم نمیشد  

خدایا خودت مراقب دوقلوهام باش  🙏
والا من علائم خاصی نداشتم اما سه ماه اول همش دردهای پریودی رو داشتم و خداروشکر ویارهم اصلا نداشتم و ...

من خیلی احساس سنگینی شدید دارم با کمردرد وزیر دل درد همش تیر میکشه یعنی ممکنه.؟

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....